≫ 

Vesić: Od 20. avgusta prijava za refundiranje novca za udžbenike učenika 1. i 2. razreda

Roditelji u školi treba da uzmu potvrdu da je dete upisano u prvi ili drugi razred, sa napomenom od kog izdavača je škola izabrala udžbenike

  • 6
POČETAK ŠKOLE, škola, đaci, učenici Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će u petak, 20. avgusta, početi prijavljivanje za refundiranje novca za udžbenike koji su kupili roditelji za učenike prvog i drugog razreda, i da će trajati do 30. septembra.

Vesić je za TV Prva rekao da Grad za četiri udžbenika u prvom i drugom razredu - za srpski jezik, matematiku, svet oko nas i izabrani strani jezik refundira roditeljima vrednost tih udžbenika koje su kupili preko škole ili direktno.

Objasnio je da roditelji u školi treba da uzmu potvrdu da je dete upisano u prvi ili drugi razred, sa napomenom od kog izdavača je škola izabrala udžbenike, i da to pošalju Fondaciji za mlade talente Beograda.

Prijavu je moguće poslati i onlajn, a potrebna je još očitana lična karta i kopija platne kartice na kojoj se vidi žiro račun.

- U roku od nekoliko dana oni će dobiti na račun vrednost ta četiri udžbenika, a procena je da je to oko 6.000 dinara - naveo je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ok

    16. avgust 2021 | 15:06

    Pitam se samo šta je sa ostatkom Srbije,pošto privilegije uvek i samo za Beograd važe. Sram vas bre bilo

  • Vss

    16. avgust 2021 | 15:58

    Ostatak Srbije platiće i te knjige

  • Slučajni prolaznik

    16. avgust 2021 | 15:37

    Bravo za Beograd ali i u drugim gradovima žive ljudi! Nama nikad neće biti bolje dok se delimo na Beograđane i na one koji to nisu, sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA