≫ 

Divljanje u centru Beograda: Zamalo pregazio policajca, uživo prenosio 5 prekršaja koje je napravio

Ovo nije prvi, a verovatno ni poslednji put

  • 18

Bahati vozači ne prestaju da snimaju svoju istu takvu vožnju i objavljuju to na društvenim mrežama. Da li je poenta da pokažu kako su se rodili kao spretni vozači, da im u divljanju niko ništa ne može ili se takmiče u broju prekršaja, znaju samo oni.

Kako se navodi na Tviter nalogu Gradski vozači, uz novi klip bahate vožnje, vozač je dva puta prošao kroz žuto, vozio je brzinom od 120 kilometara na sat kroz Ulicu kralja Milana, prelazio u suprotnu traku, nebezbedno preticao, vozio žutom trakom".

Nažalost, ovo nije prvi, a verovatno ni poslednji put. Vozači sve češće snimaju bahatu vožnju i to objavljuju na društvenim mrežama.

Na drugom snimku se vidi još jedan bahati vozač koji je prvo projurio pored policajca koji je pokušao da ga zaustavi, a onda prošao i kroz crveno svetlo na semaforu. I ova bahata vožnja imala je prenos uživo.

"Sećate li se onog lika što je slupao zlatnog poršea? Da, da onog što je na mercedesa nalepio "reci tati da ti kupi jači auto"! E taj! Izbacio je novi klip na Tik Tok. Standarno Nasilnička vožnja, prolazak na crveno, nasrnuo na policajca kolima i to sve u lajvu na Instagramu," navedeno je u objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 23

    24. avgust 2021 | 14:57

    Ovaj Uroš je kumce od gazde svega,tako da nema ništa od kazne.

  • Dex

    24. avgust 2021 | 14:49

    Pa dobro kad znate vidite objavljujete i vidi se ko je osoba,REAGUJTE

  • Sramota

    24. avgust 2021 | 16:16

    Da je ovo normalna država nebi bilo ovako bahatih vozača nego bi zatvori bili puni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA