≫ 

Andrea s Novog Beograda doživela scenu kao iz horor filma: Pacov je izleteo iz WC šolje

Pacov je bio mali i vratio se odakle je došao, natrag u šolju

  • 7
Pacov WC šolja rat

Foto: Shutterstock

Andrea iz Bloka 45 požalila se na pravi horor koji je zatekla u svom kupatilu na prvom spratu - kada je otvorila vrata unutra je bio pacov. Ali, pacov koji je izašao iz WC šolje!

- Komšije... Jedno pitanje... Koga zvati kad vam iskoči pacov iz WC šolje... na prvom spratu... - napisala je na jednoj fejsbuk grupi.

Kako je Andrea rekla za “Telegraf”, ona se obratila upravniku zgrade, a rečeno je da će je on kontaktirati.

- Niko me još nije zvao, ali su mi rekli da u tom slučaju zovu privatnu firmu za deratizaciju i skidaju pare sa budžeta zgrade - kazala je.

Kako je dodala pacov je bio mali i vratio se odakle je došao, natrag u šolju, a onda je šokirana Andrea uzela hemiju u svoje ruke - gel za dezinfekciju, alkohol...

Deratizacija bi, čini se, ipak trebalo da bude redovna aktivnost zgrade, jer ovakvu situaciju niko ne želi.

Inače, situacija da pacov izađe iz WC šolje nije nepoznata, postoje brojni snimci i objašnjenja na internetu koje sa jezom gledamo. Ovi glodari imaju izuzetno fleksibilno telo i takav skeletni sistem da jednostavno mogu da se provuku i kroz uzane cevi. Tako, na svom putu, nekad stignu i do šolje.

Odlični su plivači, lepo rone i ništa ih ne sprečava da na ovakav način dođu do kupatila.

Ako živite na višim spratovima nemojte misliti da ne morate da platite deratizaciju. Slučaj iz Kikinde od pre tri godine pokazuje da oni mogu da se šetaju po vertikali. Tamo je 2018. godine pacov isplivao na četvrtom spratu.

- Najpre smo čuli da nešto šuška u toaletu, kao da se nešto kretalo, kada sam otvorio vrata zaprepaćen još uvek, video sam velikog pacova. U trenutku sam odmah zatvorio vrata kako ga ne bih pustio u drugi deo stana, pozvao sam upravnicu zgrade. Kada sam ponovo otvorio vrata video sam da ga nema, vratio se kroz WC šolju. Još uvek smo u strahu, držimo kantu vode kako nam pacov ponovo ne bi ušetao u kupatilo - pričao je anonimni Kikinđanin koji je imao bliski susret sa glodarom u toaletu.

Objava Andree na fejsbuku podigla je pravu buru. Mnogi su kao rešenje predlagali mačke, a neki su priznali da su mislili da je ovakva priča mit.

Neko je podelio slično iskustvo.

- Meni je pre par godina izleteo isto iz wc šolje a u pitanju je bio drugi sprat...Sećaću se te scene i na samrti. Horor.

Video: Horor snimak: Nišlija u dvorištu čuva stotine pacova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srle

    3. septembar 2021 | 23:09

    Ajte molim vas.. Pa i to je kucni ljubimac, na neki nacin.

  • Margit

    4. septembar 2021 | 19:22

    U mom dvoriste sam pronašla 7 miseva mrtvih, neki su pola pojedeni neki su celi ali svi su bili mrtvi. Ni sada neznam kako su tu dospeli. Jedan je bio skoro pojeden pred vrata, macke nemam prosetaju komsiske kroz dvoriste. Ako neko pretpostavlja kako sam mogla dobiti 7 miseva mrtvih neka mi sugerira mogucnost, unapred hvala.

  • Ddd Firma

    4. septembar 2021 | 03:13

    Prvo deratizacija se ne placa,grad je placa,radnici 2x godis je postavljaju otrov. Drugo ako je pacov u kanalizaciji dzabe granule ili parafin u podrumu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA