Mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica u četvrtak i subotu na pijaci "Buvljak"

Na pijaci "Buvljak" će u četvrtak 09. i subotu, 11. septembra biti postavljena mobilna ekspozitura Banke Poštanska štedionica

  • 0
JKP Gradske pijace

Foto: JKP Gradske pijace

Ovog četvrtka i subote od 08 do 13 sati posetioci popularnog Buvljaka kao i prodavci, moći će da podižu gotovinu sa bankomata, kao i da obave druge transakcije.

U mobilnoj ekspozituri Banke Poštanska štedionica moći će da se obave sve vrste bankarskih usluga kao i u bilo kojoj drugoj ekspozituri: uplate, isplate, kao i otvaranje tekućih računa.

JKP "Gradske pijace" omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje, ali vodi računa i o potrebama savremenog potrošača i prodavaca, svojih zakupaca. S obzirom da se plaćanja pri pijačnoj kupovini uglavnom obavljaju u gotovini, Gradske pijace u saradnji sa Bankom Poštanska štedionica uvele su i tu novinu koja će značajno mnogima olakšati kupovinu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA