• 0

Zatvaraju se Terazije, Kralja Milana i Kolarčeva: Svi su pozvani da prošetaju. Redukuje se i BG voz

Linija 22А neće saobraćati celodnevno

  • 0
trolejbus

Foto: M. Beljan

Tokom održavanja manifestacije "Pešačka nedelja" u ulicama Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva na delu od Trga Slavija do Trga Republike, danas će u periodu od 7.00 časova 18.00. doći do promena u radu linija javnog prevoza.

U okviru ove manifestacije za saobraćaj biće zatvorene sledeće saobraćajnice: Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva.

Linije JGP-a će saobraćati na sledeći način:

- Trolejbuska linije br. 29 se privremeno skraćuje do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L;

- Vozila sa linija broj 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linija E2 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Francuska, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Аleksandra i dalje redovnim trasama;

- Vozila sa linije broj 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Studentski trg, Vasina, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Аleksandra, Kneza Miloša, Nemanjina, Trg Slavija i dalje redovnom trasom;

- Autobusi sa linije broj 27 će, u smeru ka Trgu Republike, saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Аleksandra, Dečanska, Makedonska, Trg republike do terminusa;

- Minibus linija broj E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradska, Bulevar kralja Аleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Makedonska, Trg republike, i dalje redovno;

- Linija br. 22А neće saobraćati celodnevno.

Građani će imati priliku da učestvuju u bogatom kulturno - edukativnom programu za najmlađe.

Posetioci će imati priliku da iskoriste usluge i besplatnog servisa za popravku bicikala na štandu Biciklističkog saveza Srbije, na Terazijama.

Kod Palate „Albanija” biće organizovane ekološke radionice za decu, na temu važnosti korišćenja bicikala i ostalih vidova ekološkog prevoza, sa početkom u 10 časova.

Na bini koja će biti postavljena kod Palate „Albanija”, biće organizovana i svečana dodela nagrada pobednicima nagradnog fotokonkursa „Održiva mobilnost za zdraviji život”, sa početkom u 12 časova, a nakon dodele biće upriličena i dečija pozorišna predstava „Cvrčak i mrav” u oprganizaciji Dečijeg kulturnog centra Beograda.

Dodatna redukcija BG voza

BG voz

Foto: Mateja Beljan

U okviru izvođenja radova na rekonstrukciji, modernizaciji i izgradnji dvokolosečne pruge Beograd centar – Stara Pazova, planirano je zatvaranje levog koloseka između stanica Zemunsko polje – Batajnica u nedelju, 19. septembra, od 18 do 22 časa. Podsećamo, zbog radova na pruzi još važi redukcija od 10 do 14 sati.

Vozovi iz sistema BG voza neće saobraćati na delu relacije Zemun–Batajnica–Zemun. U ovom periodu vozovi na relaciji Batajnica–Ovča–Batajnica saobraćaju na relaciji Ovča–Zemun–Ovča, a izostaju na relaciji Batajnica–Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (16.30) – Batajnica (17.47), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (17.10) – Batajnica (18.14), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (18.43) – Batajnica (19.47), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (19.10) – Batajnica (20.14), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (20.10) – Batajnica (21.09), saobraća na relaciji Ovča–Zemun, a izostaje na relaciji Zemun–Batajnica.

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (18.19) – Zemun (18.36).

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (18.32) – Zemun (18.49).

Voz koji po redu vožnje saobraća na relaciji Batajnica (18.50) – Ovča (19.49), izostaje na relaciji Batajnica–Zemun, a saobraća na relaciji Zemun–Ovča.

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (20.16) – Zemun (20.33).

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (20.31) – Zemun (20.48).

Voz ne saobraća na celom prevoznom putu Batajnica (21.38) – Zemun (21.55).

Ostali vozovi iz sistema BG voza saobraćaju po predviđenom redu vožnje i izmenama koje su na snazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima