≫ 

U Beogradu se snimaju nove epizode serije Gospođica Skarlet i Vojvoda: Čuvena detektivka zatvorila ulice

Pojedine ulice u Beogradu biće privremeno zatvorene, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj

  • 0
Beograd, Gospodjica Skarlet i Vojvoda

Foto: Marko Jovanović, Promo

Delovi epizoda nove sezone za seriju Gospođica Skarlet i Vojvoda snimaju se ovih dana u Beogradu. Snimanje serije o prvoj londonskoj detektivki iz 19. veka traje još 3 dana, do 25. septembra, zbog čega su određene ulice zatvorene.

Ovo britansko ostvarenje prati vatreni odnos Elize i Vojvode, koji u svakoj epizodi zajedničkim snagama rešavaju nove zagonetne zločine u mračnom okruženju Londona iz 1880-ih godina.

Zahvaljujući znatiželji, gospođicu Skarlet oduvek je više privlačila mogućnost vođenja očeve detektivske agencije nego da se ponaša poput tradicionalne dame. Ali ništa je nije pripremilo za opasnosti sa kojima će se suočiti kao žena koja istražuje ubistva.

Ovo je spisak svih zatvorenih ulica koje su zatvorene:

Od 20.09. u 07 do 22.09.2021. godine u 18 časa zatvorena za saobraćaj ulica Zmaj Jovina, na delu od Fruškogorske do Keja Oslobođenja;

Od 23.09. u 15 do 25.09.2021. godine u 22 časa zatvorena za saobraćaj ulica Karnegijeva, na delu od Bulevara kralja Aleksandra do Ilije Garašanina.

Takođe, dana 22.09.2021. godine dolaziće do povremenog zatvaranja saobraćaja u intervalima od 3 minuta u ulicama Kej oslobođenja, Karamatina i Zmaj Jovina u periodu od 07 do 14 časova, kao i u ulicama Preradovićeva i Petra Zrinskog, periodu od 10 do 17 časova.

Video: Bolivud dizao u vazduh auta po Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA