Sve tajne separea "Tri šešira": Tina Tarner, Sofija Loren i drug Tito za istim stolom

Ovo je kafana u kojoj je Broz gostio Sofiju Loren, a Tina Tarner odmarala nakon koncerta u "Pioniru"

  • 1

U emisiji Telegraf tv-a, "Najstarije beogradske kafane" Katy The Cook vam otkriva najstrože čuvane tajne koje kriju kultna mesta u Beogradu, njihove gastronomske specijalitete koji su na meniju decenijama unazad, kao i poneki uzdah i suzu naših najvećih boema svih vremena.

Mnogi kažu da ko nije bio u "Tri šešira" u Skadarliji, nije bio ni u Beogradu. Stari duh nekadašnje "Juge" ovde se i dalje oseća, a domaćini rado pričaju anegdote o ljudima koji su, svako na svoj način, u celom svetu, obeležili jedan milenijum. Tina Tarner, Sofija Loren, španski kralj Huan i mnogi drugi uživali su u ambijentu i srpskim specijalitetima u ovom "skadarlijskom biseru".

Omiljena srpska TV kuvarica Katy The Cook  u ovoj epizodi vodi vas u čuvenu kafanu "Tri šešira" - mesto na kome se osnovao prvi broj "Politike", a drug Tito imao sto po svojoj meri. Koju su to pevačicu plaćali zlatom i dukatima i tražili kartu više na čuvenom Montmartu, koji kralj je bio ovde rado viđen gost i još mnogo toga, saznajte u videu iznad teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    1. oktobar 2021 | 08:07

    Bio je veliki covek TITO, znao je ceo svet za njega i za nas za nasu prelepu JUGU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA