Od 1. oktobra prestaje sa radom stanica Topčider: Vozovi za Bar i Niš polaze iz stanice Beograd Centar

Sve informacije o izmenama u saobraćaju vozova možete naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici "Srbija Voz" a.d.

  • 0
Javno preduzeće Srbija voz, BG VOZ, Beovoz, metro, podzemna stanica, vukov spomenik

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

„Srbija Voz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da će od 1. oktobra 2021. godine prestati sa radom železnička stanica Topčider. Polasci i dolasci vozova za prevoz putnika u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju iz stanice Topčider, izmeštaju se u stanicu Beograd Centar.

Međunarodni večernji voz koji saobraća na relaciji Topčider - Bar - Topčider, polaziće iz Beograd Centra u 21.10 časova. Večernji voz koji iz Bara polazi u 19.00 časova dolaziće u Beograd Centar u 06.15 časova. U sastavu međunarodnog voza „Lovćen“ od 30.09.2021.god., neće biti kola za prevoz praćenih automobila, saopštio je „Srbija Voz“ a.d.

Vozovi iz unutrašnjeg saobraćaja koji saobraćaju na relaciji Niš - Topčider - Niš, takođe, saobraćaće do i od stanice Beograd Centar. Voz koji iz Niša polazi u 03.10 časova, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 08.22 časova, a voz iz Beograd Centra za Niš polaziće u 15.12 časova.

Sve informacije o izmenama u saobraćaju vozova možete naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici "Srbija Voz" a.d.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA