≫ 

Napadača iz Ustaničke odvezli kolima Hitne pomoći: Pucao i dok se krio iza cvećare

*Završena drama u Ustaničkoj koja je trajala oko sat vremena *Nema povređenih *Saobraćaj odblokiran *Pretpostavlja se da je napadač koji je ispalio više hitaca imao zdravstvenih problema

  • 7

Video: Uhvaćen muškarac koji je pucao na Konjarniku

Muškarac za koga se pretpostavlja da ima pishičke teškoće večeras je pucao u Beogradu. Kako saznaje naš reporter sa lica mesta, on je upravo odvezen kolima Hitne pomoći. Kod njega su našli municiju, a pištolj mu je oduzet. Saobraćaj je konačno pušten. 

Podsetimo, stariji muškarac je pucao iz pištolja i metke ispalilo ispred sebe, u zemlju, a navodno je pucao još jednom "u vis" dok je sedeo iza cvećare.

Drama na uglu Ustaničke i Vojislava ILića na Voždovcu trajala je oko sat vremena, kada su pripadnici Interventne policije uspeli da ga savladaju. Situacija je trenutno pod kontrolom policije.

Prethodno je čovek, za koga je rečeno da je psihijatrijski bolesnik, pucao u dva navrata. U incidentu nije bilo povređenih, niti je bilo talačke krize.

Policija je nakon hapšenja osumnjičenog dozvolila prolaz pešacima, ali je saobraćaj na raskrsnici dve ulice i u širem krugu bio obustavljen.

Na mestu događaja je veliki broj policajaca, uključujući interventnu jedinicu, čiji pripadnici nose duge cevi i pancire.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    3. oktobar 2021 | 20:40

    GOSPODE BOŽE ,ŠTA JE OVO OVIH PAR DANA. ČINI MI SE DA NIKADA NIJE BILO OVOLIKO NEMILIH DOGAĐAJA I STRADALIH ZA NEPUNU NEDELJU

  • DARKO 100%

    3. oktobar 2021 | 20:46

    Ako niste nista ukapirali drustvo je onda osudjeno na propast

  • Marko

    3. oktobar 2021 | 22:34

    Dobro psihicki bolesnik ali odakle mu pistolj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA