≫ 

Šta je bio povod drame u Ustaničkoj? Pretio prolaznicima da će pucati, ljudi se krili u kafiću

Panika među građanima krenula je onog trenutka kada je muškarac zapretio da će zapucati

  • 2

U Ustaničkoj ulici u Beogradu, u naselju Konjarnik odvijala se večeras prava drama, kada je nepoznati čovek pretio pištoljem. Na sreću, niko nije povređen, a policija je uspela da uhvati muškarca nakon sat vremena.

Kako Telegraf saznaje, navodno, muškarac se već oko 18h našao u Ustaničkoj ulici, kada je počeo da maše pištoljem. Neko od građana je pozvao policiju, koja se u kratkom roku pojavila na licu mesta.

Panika među građanima krenula je onog trenutka kada je zapretio da će zapucati. Naime, prolaznici su tada počeli polako da se povlače, a mnogi od njih sklanjaju u obližni kafić. 

Kako su patrole policije počele da dolaze u sve većem broju, čovek je ispalio prvi pucanj, a potom i još jedan. Na kraju, ispostavlio se da je isplaio ukupno tri hica.

U tom trenutku, policija mu je dovikivala:"Baci oružje! Baci oružje!". Čovek se, kako smo saznali od očevidaca, krio u žbunju iza obližnje cvećare.

Sumnja se da je reč o psihički oboleloj osobi. Napadač je kasnije prevezen kolima Hitne pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA