"Ovaj grad je jedan u milion": Budući supružnici iz Amerike oduševljeni Beogradom, Ana je poreklom Srpkinja

Iza "The other side" naloga na Jutjubu stoje Adrijana Ana, poreklom Srpkinja i njen verenik Ijen

  • 2
Panorama Beograda, Kalemegdan Foto: Marko Jovanović

Ovaj grad je jedan u milion, navodi se u opisu videa o Beogradu, "Europe's best kept secret, Belgrade, Serbia" (Evropska najbolje čuvana tajna). Savršeno pozicioniran tamo gde se sreću Dunav i Sava. Možda niste ni čuli za Srbiju ranije, ali je Beograd postao jedan od naših omiljenih destinacija, kaže se u videu.

Iza "The other side" naloga na Jutjubu stoje Adrijana Ana, poreklom Srpkinja i njen verenik Ijen. Kako navode proteklih nešto više od mesec i po dana putovali su Turskom i Grčkom, pa je na red došla i Srbija, tačnije Beograd.

Beograd je nekada bio glavni grad Jugoslavije, ali je sada prestonica dobrog provoda Evrope. Reč je o jednom od glavnih gradova koji su prestonica pristupačnih cena u celoj Evropi. Srbija je imala turbulentu prošlost, ali je sada izrasla u prestonicu jedinstvene arhitekture, kafe kulture i živopisnog noćnog života. Srpska hrana je preukusna, navode u videu.

Anin otac je odrastao u Srbiji, a u Ameriku se preselio kada je imao 25 godina.

- Bilo je neverovatno sresti se sa njenom porodicom zbog autentičnog srpskog iskustva. Ovaj grad je zaista neponovljiv - kaže Ijen.

Ana je pratioce upoznala sa nekim srpskim uobičajenim rečima, zdravo, kako si, hvala-fala. Arvar, upoznala je sa gurmanlukom od paprika svoje pratioce Ana, koji, kako kaže, nije volela dok je bila mala. Obišli su Skadarliju, splavove...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile Kazanova

    5. oktobar 2021 | 18:28

    Foliranti, Idite u Zrenjanin da vidite kako ljudi nemaju cistu vodu... ili u Prokuplje da vidite kako nista nije ulagano godinama... dosta vise tog foliranja.

  • baba smilja iz darosave

    5. oktobar 2021 | 19:17

    IAN = ian - ijan nikako ijen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA