≫ 

Neobična molba: "Poštovane stranke, nemojte pljuvati u prste prilikom brojanja novca"

Ne važi ni izgovor "pljujem u svoje prste"

  • 3

Obaveštenje strankama osvanulo je na jednom uplatnom mestu, strankama se zamera što pljuju u prste dok broje novac, pa se savetuju da to ne rade.

Usput su navedeni i izgovori koji "neće proći": "vakcinisan sam sa tri doze", "pljunuo sam samo na jednu novčanicu" i "pljujem u svoje prste".

Da li je to "nešto najodvratnije što se viđa na svakom ćošku", kako napisa neko u komentarima. "Ne može naš čovek da ne pljuje, pa makar i u svoje prste", navodi se u drugom urnebesnom komentaru.

- Ovom prilikom želimo da demantujemo da je reč o prodajnom mestu kompanije Kentkart, odnosno BusPlus, kako su mediji preneli, već je u pitanju jedna od eksternih lokacija gde je moguće uraditi samo dopunu kartica. Na našim prodajnim mestima ne postoji obaveštenje ovog tipa, niti je to naš način komunikacije sa korisnicima. Takođe, ne možemo da utičemo na komunikaciju sa klijentima na ovim mestima - navodi se u saopštenju kompanije Kentkart.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    16. oktobar 2021 | 13:59

    Ne pljuje se, nego pljucne 😅

  • Boban

    16. oktobar 2021 | 15:58

    Pa ja odem u prodavnicu za hleb, prodavacica lizne prste otvori kesu i sa tom rukom uzme hleb ubaci u kesu i pruzi meni hleb, sta bi ja onda morao reci???.

  • Marija

    17. oktobar 2021 | 00:01

    To redovno rafe prodavci, na suhomesnatom delu. Prljavim rukama uzimaju srčene npr salame, pršut ..i stave na parir pa na vagu. Isto i u brzoj hrani, naplaćuje i pakuje hranu ista osoba, bez pranja ruku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA