Direktor Čistoće i predsednik opštine Zvezdara posetili Orlovsko naselje

U pitanju je jedno od najstarijih romskih naselja u Beogradu u kojem su sanirani mnogi problemi

  • 0

Direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić i predsednik Opštine Zvezdara Vladan Jeremić posetili su Orlovsko naselje da bi se uverili kakvo je stanje na terenu. Podsećanja radi, u avgustu je iz ovog naselja uklonjena veća deponija. Iako je ovo jedno od najurednijih romskih naselja, Popadić i Jeremić su porazgovarali sa stanovnicima da bi čuli postoje li novi problemi i šta bi još, potencijalno, trebalo sanirati.

Marko Popadić i Vladan Jeremić u Orlovskom naselju Marko Popadić i Vladan Jeremić u Orlovskom naselju, Foto: Telegraf.rs

- Ovo je jedno od nastarijih romskih naselja na teritoriji Beograda. Predsednik opštine Zvezdara i ja smo došli ovde da porazgovaramo sa ljudim koji žive ovde, danas smo konkretizovali neke mere. Što se tiče Gradske čistoće, ovde će svakog dana biti jedan čistač, a nedeljno ćemo prati celu teritoriju naselja. Ovo sastanci će postati redovni i imaćemo ih u zavisnosti od potrebe - rekao je Marko Popadić.

Vladan Jeremić istiće da je važno čuti šta misle meštani.

- Jako je važno imati komunikaciju sa građanima, oni znaju da je za rešavanje nekih problema potrebno manje vremena i manje sredstava. Ovde je najveći problem nedostajuća kanalizaciona mreža i to je ključ rešavanja problema. Sve ostalo što može da dovede do uređenijeg prostora, tu smo da zajedno ostvarimo. Da li je reč o sanacijama rupa na kolovozu, zameni sijalica na uličnom rasvetljenju, tu smo da rešimo sve probleme - istakao je Jeremić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA