≫ 

Snimci "zombi apokalipse" u Beogradu: Ovako su avetinje zagospodarile centrom grada

"Belgrade zombie walk" održan osmi put po redu

  • 33

Osma po redu "Belgrade Zombie Walk", šetnja maskiranih zombija održana je danas centralnim gradskim ulicama. Nestvarna, zastrašujuća bića, okrvavljena i kljakavog hoda zabavljala su prolaznike. Mora se odati priznanje šminkerima kojih se ni Holivud ne bi postideo. 

Bilo je tu domaćica oblivenih krvlju, sa viklerima u kosi, radnika u kombinezonima i čekićima u rukama, jedan je čak oko vrata nosio dasku za wc šolju, raznih sanđama i spodoba našminkanih toliko dobro da niste smeli dvaput da ih pogledate.

Zamisao tradicionalne manifestacije „Belgrade Zombie Walk“, od kada je ustanovljena, jeste da šetnjom maskiranih učesnika centralnim gradskim ulicama, osim promocije Festivala srpskog filma fantastike, skrene pažnju i na značajan segment sedme umetnosti koji se bavi maskom, šminkom i specijalnim efektima.

Festival srpskog filma fantastike u 15. izdanju, pod sloganom "Kad padnu maske" otvoren je u Dvorani kulturnog centra Beograda projekcijom srpskog horora "Vampir" Branka Tomovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA