≫ 

"Ovaj narod ima dušu i empatiju za sve": Karić sa zemljakom u centru grada prodavao kestenje

Karić je još jednom iznenadio svoje pratioce videom na društvenim mrežama

  • 0
karić Foto: Printskrin/Facebook/Bogoljub Karić

Biznismen Bogoljub Karić, koji na svom Fejsbuk profilu često deli zanimljive prizore iz svoje svakodnevice i podseća na lepe uspomene iz detinjstva, i ovog puta je iznenadio pratioce. Naime, on se u centru Beograda pridružio prodavcu kestenja Rifatu i pomogne mu u poslu.

- Danas sam naišao na prodavca kestenja Rifata i to me podsetilo na našu Peć kada smo i mi kao deca pekli, prodavali i tako zaradjivali za dzeparac, a sada sam poželeo da častim prilaznike...Vidim da mom zemljaku ne ide najbolje, pa sam odlučio da se uključim i začas posla sve je nestalo - napisao je Karić.

Kako je dalje naveo, ovoj poslastici ne može da se odoli.

- To su naši koštani iz Dečana i Ljevoše, koji su tako ukusni da niko ne može da im odoli. Viđam naše zemljake i u Londonu i Beču i širom sveta i tamo prodaju kestenje i od toga žive .Prilaze mi ljudi, moji fanovi i obožavaoci iz naše zemlje ali i iz bratske Crne gore i svi su tako pozitivni i druželjubivi, što retko srećemo u inostranstvu.

Karić nije propustio ni da podseti da naš narod odlikuje velika empatija.

- Jednostavno ovaj narod ima dušu i empatiju za sve, nismo izgubili osećaj bliskosti i pripadnosti svom narodu. Budimo pozitivni i takvu ćemo energiju privlačiti - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA