Parkirao auto na mestu gde nije smeo, pa ga dočekalo neprijatno iznenađenje i poruka

Nepoznata osoba belim sprejem na prednjim i zadnjim staklima napisala je: "Zabranjeno parkiranje"

  • 4
Parking, Automobili Ilustracija / Foto: Unsplash

U Čardaklijinoj ulici na Zvezdari jedan automobil išaran je jer je jedan vozač parkirao automobil na mesto za koje je neko smatrao da je zabranjeno.

Na Instagram stranici "Moj Beograd" objavljene su fotografije automobila nakon što je nepoznata osoba belim sprejem na prednjim i zadnjim staklima napisala: "Zabranjeno parkiranje".

Fotografija je ubrzo izazvala pravu polemiku - jedni podržavaju osobu koja je pisala po kolima, dok drugi osuđuju ovakav čin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

"Kulturno, nije po farbi", "Ovakvima i treba ovako, opominješ sto puta i dalje ne fermaju. E, pa, sad plati, sine, da ti ribaju stakla kad si pametan. Nisam za nasilje, ali ovako bahato ponašanje je za osudu", "Ako i treba svaka čast evo upravo se debil parkirao ispred ulaza ne mogu da uđem u dvorište", neki su od komentara podrške besnom komšiji.

S druge strane, mnogo je više onih koji su ovaj potez osudili i istakli da niko nema prava da uništava tuđu imovinu - koji god da je razlog.

- "Ok je opomenuti takvog vozača ali ne na ovaj način, moglo je biti napisano i na papiru ili nekom kartonu i ostaviti ispod brisača", "Kakva stoka se naselila u ovom gradu! Prvo nema nigde znaka za zabranu parkiranja, to što neko živi tu - javna površina nije privatna! A ako je taj neko zakupio mesto, a ovaj mu se parkirao postoji pauk koji dođe i odnese kola, kao treće ako je neko i zakupio parking mesto to znači da mesto mora da bude propisno označeno od strane Parking servisa", "Iskreno klošarski... u tom slučaju pauk i to je to, a ne ovo huliganisanje", "Neko je za taj auto crnčio i radio, možda i odvajao od usta da bi kupio i neko da dođe da piše po njemu... sramota".

Video: Bahato parkiranje viši nivo: Parking prazan ali zato svi stoje na mestu za invalide

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    22. novembar 2021 | 23:07

    Svaka cast, dobro je prosao kako neki mogu da izgrebu ili iseku sve gume... Treba covek stvarno da se zapita dal moguce da ima nesto u glavi da se stane nekom da ne moze da udje u svoje dvoriste...

  • Auuu

    22. novembar 2021 | 22:58

    Covjece, glava ti je u torbi bila.😀

  • Lord

    23. novembar 2021 | 09:51

    Bolj je to,nego busne gume,ne mozes ostaviti auto gde ti padne na pamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA