Okupljanje u Beogradu: Na Terazijama održan protest protiv zagađenja vazduha

Učesnici protesta istakli su da je zbog sve većeg zagađenja vazduha u gradovima širom Srbije i sve veći broj građana koji boluju od kardiovaskularnih oboljenja

  • 15

Grupa građana Eko straža organizovala je u centru Beograda, na Terazijama, protest zbog zagađenosti vazduha u glavnom gradu Srbije, ali i drugim gradovima.

Učesnici protesta istakli su da je zbog sve većeg zagađenja vazduha u gradovima širom Srbije i sve veći broj građana koji boluju od kardiovaskularnih oboljenja, javlja Tanjug.

Učesnici protesta su se sa Terazija uputili ka Institutu "Batut", a zastali su kod zgrade Predsedništva Srbije, gde su zviždali.

Video: Blokirana Ibarska magistrala: Pristalice Ekološkog ustanka okupile se u Preljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorijel

    28. novembar 2021 | 15:32

    Vazduh vam je zagadjen , a da nema nekog da zagadi vazduh i da vam da plate umuligt bi od gladi !!! Dobili ste 5 eura od djikija i ajde na ulice!!!

  • Trla baba lan

    28. novembar 2021 | 15:29

    A ko pravi to zagađenje vazduha u Beogradu? Je to problem samo Beograda ili svih gradova u Srbiji gde ima mnogo vozila i gde se ljudi greju na ugalj i drva? Nisam fan ove vlasti, ali mi svi ovi protesti liče na jeftino političarenje.

  • SH

    28. novembar 2021 | 15:16

    Pa ko zagađuje ako ne isti ovi i još neki Beograđani,protiv koga su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA