≫ 

Još se traga za ženom nestalom u požaru u Obrenovcu

Da se traga za jednom radnicom danas je za naš portal potvrdio predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković

  • 0
Pozar Obrenovac Foto: MUP RS

Radnica za kojom se traga od danas kako je izbio požar u kineskoj robnoj kući u Obrenovcu, još nije pronađena, saznaje Telegraf. Kako saznajemo, traga se za V. L. koja ima 53 godine.

Da se traga za jednom radnicom danas je za naš portal potvrdio predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Podsećamo, jedna osoba ženska osoba vodi se kao nestala, a tri žene su prebačene u dom zdravlja kako bi im bila ukazana pomoć, ali povrede nisu ozbiljne.

U kineskom tržnom centru u Obrenovcu došlo je do požara jutros oko 10.15. Na terenu je bilo više desetina vatrogasaca, a evakuisane su četiri okolne zgrade.

Video: Snimak sa lica mesta: Veliki požar u centru Obrenovca, gori kineska robna kuća

To je drugi požar koji se desio u poslednja 24 sata u Beogradu.

Čučkoviž: Dogašavanje tinanjućih požara trajaće do sutra

Dogašavanje tinjajućih požara u okviru Kineskog tržnog centra u Obrenovcu, gde je danas izbio požar, trajaće sigurno do sutra u podne, kaže predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

- S obzirom na to da je u pitanju robna kuća u kojoj je bila i parfimerija, i apoteka, i frizerski salon, i kafić trajaće ovo sigurno do sutra u podne s obzirom da je u toku akcija dogašavanja svih onih tinjajućih požara koji su u okviru objekta koji je, inače, površine 1.640 kvadrata, ima dva sprata i kompletno je napravljen od drvenog materijala - rekao je Čučković za Tanjug.

Naveo je da je reč o objektu koji nema ni temelj, ni temeljnu ploču niti ploču između dva sprata.

- Sve su drvene konstrukcije i veoma je opasno ući u objekat i gasiti tinjajuće požare zbog čega će intervencija trajati duže - objasnio je Čučković.

Naveo je da požar nije zahvatio nijednu okolnu zgradu osim jednog ćoška u potkrovlju koji je, kako je istakao, saniran.

- Imamo jedno lice koje se zvanično vodi kao nestalo, porodica je to prijavila Ministarstvu unutrašnjih poslova - rekao je Čučković i dodao da kineski prodavci nisu prijavili zvanično nikakav nestanak svojih radnika koji su bili u objektu kada je izbio požar.

Naveo je da je na terenu trenutno više od 50 pripadnika vatrogasne jedinice Beograd, 22 vozila "Gradske čistoće" i "Zelenila" koja su pretekli u pomoć...

- Svi su na terenu i radićemo dok se na završi posao - rekao je Čučković.

Apelovao je na građane da ne prilaze prostoru gde je izbio požar i da prozore i dalje drže zatvorene dok se intervencija ne završi.

- Mi smo u ovom kvartu isključili struju, grejanje i sve ono što bi moglo dodatno da ugrozi stanovništvo dok se apsolutno sve ne bude završilo i dok sve ne bude bilo potpuno bezbedno - dodao je Čučković.

Video: Telegraf na licu mesta: U toku gašenje požara koji je izbio u centru Obrenovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA