TRAŽI SE PITER! Englez nestao posle koncerta "Prodigy" u Beogradu!

Piter Roud, mladić iz Britanije, već tri dana se nije pojavio u hotelu, poslednji put viđen u subotu na koncertu ispod Kalemegdana. Sestra prijavila nestanak na Fejsbuku. "Policija će učiniti sve da se nesrećni mladić pronađe", kaže general Kuribak

  • 1

OD ENGLEZA NI TRAGA NI GLASA! Danas je na Fejsbuku postavljena slika britanskog državljanina Pitera Rouda za kojeg se tvrdi da je nestao u Beogradu. Oglas je na internetu postavila njegova sestra Kejt koja tvrdi da je Piter poslednji put viđen na koncertu grupe "Prodigy" koji je 15. septembra održan na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Kako saznajemo, mladić iz Velike Britanije je došao u Beograd da bi prisustvovao "Warriors dance" festivalu i bio je smešten u "City Hotelu"  koji se nalazi u blizini glavne železničke stanice.

Na recepciji u "City Hotelu" kažu da se pasoš nestalog mladića još uvek nalazi kod njih.

- Mladić je došao u Beograd sa društvom nekoliko dana pre početka koncerta grupe "Prodigy", a njegova sestra je nekoliko dana posle njegovog nepojavljivanja prijavila da je on nestao i poslala njegovu fotografiju svim hotelima u Beogradu - rekli su za naš portal u "City hotelu".

Načelnik Uprave policije MUP-a Srbije general Mladen Kuribak kaže za Telegraf da nestanak Pitera Rouda zvanično i dalje nije prijavljen u Srbiji već u Engleskoj.

- Piterov drugar je podneo prijavu u Engleskoj, a o njegovom nestanku obavešten je i konzulat Srbije u Londonu. Policija će ispitati sve informacije u vezi sa ovim slučajem i učiniti sve da se nesrećni mladić pronađe - rekao je general Kuribak.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • скроз небитан

    18. septembar 2012 | 19:21

    ма дечко згутао неки жешћи 3п , па га није још спустило...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA