≫ 

Auto-put bio blokiran oko sat vremena, manje od 300 ljudi zaustavilo saobraćaj

Na protestu je došlo i do fizičkog obračuna

  • 2
Protesti građana protiv Ria Tinta Foto: Marko Jovanović

Saobraćaj na auto putu u Beogradu bio je danas blokiran oko sat vremena, pošto su pokret "Ekološki ustanak" i još nekoliko drugih organizacija organizovali nove blokade. Prema procenama, u blizini Sava centra, gde se nalazila blokada, bilo je prisutno manje od 300 ljudi. 

Ispred Centra Sava u Beogradu danas su se okupili građani i aktivisti, na poziv inicijative Ekološki ustanak, koja je preuzela organizaciju blokade puteva nakon što se pokret "Kreni promeni" povukao iz dalje organizacije protesta posto su povlačenjem zakona ispunjeni njihovi zahtevi.

Oko 14 časova okupljeni građani su potom izašli i blokirali auto-put kod Centra Sava. Blokada oba pravca trajala je oko sat vremena, nakon čega su se građani povukli sa dela auto-puta Beograd-Niš, dok je nekoliko desetina građana ostalo da blokira deo puta u pravcu ka Novom Beogradu, gde je saobraćaj bio blokiran još nekih 20 minuta, da bi oko 15.20 časova bio ponovo prohodan za saobraćaj.

Na samom kraju blokade auto-puta, došlo je do sukoba vozača jednog automobila i demonstranata, koji su razbili staklo na vozilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deks

    11. decembar 2021 | 23:28

    Inače radi o "izdekorisanoj" zastavi generala Nedića tokom drugog svetskog rata i njegove jedinice "Srpski dobrovoljački korpus".

  • Haaha

    12. decembar 2021 | 10:24

    Autobus stranka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA