≫ 

Automobil ponovo udario u fontanu na Slaviji: Ovo je 4. put

Ovo je četvrti put da vozila velikom silinom udaraju u fontanu

  • 30

Fontana na Slaviji ponovo je oštećena u noći između subote i nedelje kada je u nju udario automobil, što je drugi takav incident za nešto više od dva meseca, a JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ sanira oštećenja.

U saobraćajnoj nesreći oštećene su tri granitne ploče, reflektori, zeleni pojas oko Fontane, pokidani su kablovi od rasvete u prelivnom kanalu, a rasveta na Fontani neće raditi dok traje rekonstrukcija, piše u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Ovo je četvrti put da vozila velikom silinom udaraju u fontanu.

U oktobru ove godine Fontana na Slaviji bila je isključena 10 dana zbog sanacije granitnih ploča, zalivnog sistema i zelenog pojasa nakon saobraćajne nezgode, 2019. godine oštećene su četiri granitne ploče, zalivni sistemi i rešetke na odvodnom kanalu, a sličan incident dogodio se i 2017. godine kada su u saobraćajnom udesu na kružnom toku Slavija učestvovala tri vozila, a od jačine udara jedno od njih velikom silinom udarilo je u fontanu.

Video: Snimak trenutka kada se vozač zakucava u fontanu na Slaviji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    14. decembar 2021 | 17:44

    Ima ovakvih fontana po svetu koliko hoces pa se ne desava da neko neprilagodjenom brzinom svako malo udara u nju. Politicki obojeni i zagrizeni imaju dezurnog krivca i sve bi da im bude kao za vreme turaka, a onda idu po belom svetu i pricaju kako je tamo lepo, da je Srbija zaostala i da se ne vracaju i slicne gluposti. Kriv je vozac i.

  • Nano mozak

    14. decembar 2021 | 18:15

    Koliko god tesko shvatiti, neki ljudi imaju mozak goveda i idu glavom kroz ogradu, kao divlja svinja kroz kukuruz, po svaku cenu jer je to jednostavno tako. Ovo je klasican primer takve osobe.

  • Miša

    14. decembar 2021 | 16:18

    Lud, drogiran ili pijan, sve jedno. Oduzimanje dozvole, jer je potencijalni ubica i plaćanje štete na fontani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA