Beograd dobija sto novih službenika: Raspisan javni poziv za stručno osposobljavanje komunalnih milicionara

U momentu zaključenja ugovora kandidat mora biti nezaposleno lice

  • 2
Komunalna milicija kontrola maski Foto: Mateja Beljan

Grad Beograd dobiće sto novih komunalnih milicajaca. Javni poziv za njihovo stručno osposobaljavanje za ovu poziciju je raspisan, kao i opšti i posebni uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju.

Kao što se navodi u samom pozivu, sa kandidatima, koji budu izabrani, zaključuje se ugovor o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova komunalnog milicionara i isti se upućuju na obuku o trošku Gradske uprave grada Beograda.

Nakon uspešno završene obuke, kandidati polažu ispit za obavljanje poslova i primenu ovlašćenja komunalnog milicionara, nakon čega dobijaju sertifikat. U momentu zaključenja ugovora kandidat mora biti nezaposleno lice.

Oni koji uspešno završe obuku imaju pravo da učestvuje na javnom konkursu za popunjavanje izvršilačkog radnog mesta komunalnog milicionara.

Sa kandidatima čije su prijave kompletne i uz koje su priloženi svi potrebni dokazi, Komisija, obrazovana rešenjem načelnika Gradske uprave, izvršiće usmenu proveru znanja iz oblasti Zakona o komunalnoj miliciji i veštinu komunikacije, te će se na osnovu vrednovanja navedenih provera izvršiti izbor kandidata sa kojima će se zaključiti ugovor o stručnom osposobljavanju.

Kandidatima, koji nisu izabrani, biće dostavljeno pisano obaveštenje.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja javnog poziva na

internet prezentaciji grada Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    14. decembar 2021 | 23:00

    Koliko milicije ova drzava ima... Stranacka milicija SNS. Ko placa ove ljude zar su nam i komunalci potrebni.jadni gradjani

  • Lord

    15. decembar 2021 | 09:34

    Smejurija,jos malo pa ce biti vise komunalaca nego gradjana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA