≫ 

Opasne igre na auto-putu: Most, magla i naglo kočenje - jedan auto se isprečio drugom u traci

Dva vozila zaustavila su se nasred auto-puta

  • 3
Opasna vožnja Printskrin: Instagram/Moj Beo Grad

Nakon što je jedan automobil (crveni) sporo vozio brzom saobraćajnom trakom i neodlučno prelazeći preko linije ka sporoj, a potom se vraćajuči se natrag, drugi učesnik u saobraćaju izgubio je živce i demonstrirao silu.

Nasred mosta kod Ostružnice, po maglovitom vremenu, zaustavio je svojim "mercedsom" ovo sporo vozilo i tako demonstrirao silu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Činjenica jeste da je vozač ispred njega vozio presporo i da je trebalo da se vrati u desnu traku, ali "kazna" koja je usledila mogla je da ugrozi i druge učesnike u saobraćaju.

"Mercedes" je obišao crveni automobil sa desne strane, a potom zaločio ispred njega, tako da su se oba vozila zaustavila nasred auto-puta.

Nije poznato zbog čega je osoba u crvenom automobilu vozila toliko sporo i krivudala auto-putem. Iako prva pomisao može da bude da vozi pod dejstvom alkohola, ne može da se isključi ni mogućnost da je automobil u kvaru.

Video: Majka i dete preleteli auto-put koliko je širok, a nisu se zakucali ni u jedan auto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni90

    16. decembar 2021 | 14:35

    Ovaj u crvenom autu je izgleda pijan i nadam se da je dobio i batine posle ovoga. Sramota sta radi i kako ugrozava bezbednost ostalih ucesnika u saobracaju. Najgori su ti bezobrazni koji zauzmu levu traku i voze kao da su sami na svetu. Leva traka je za preticanje i kraj!!!

  • Косингас

    16. decembar 2021 | 14:38

    Таквих на ауто-путу имате колико хоћете. Сујета им неда да их неко претекне а неће да убрзају из само њима знаних разлога. Несхватају људи да је и спора вожња опасна колико и брза посебно на ауто-путу. Памет у главу и поштујмо прописе, мање ћемо гинути. Свако добро

  • bg

    16. decembar 2021 | 14:30

    zensko i volan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA