Pukla cev na Voždovcu, obustavljen gradski saobraćaj: Četiri linije preusmerene

Deo stanovnika Kumodraške ulice je bez vode

  • 0
Pucanje vodovodne cevi Foto-ilustracija: Profimedia/David J. Green / Alamy

U Kumodraškoj ulici na Voždovcu u Beogradu došlo je do pucanja cevi, saznaje Telegraf.rs, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja gradskog prevoza.

Kako nam je potvrđeno iz dispečerskog centra GSP-a, linije na trasi 18, 25, 25p i 39 su preusmerene. Prve dve kreću se Bulevarom Peka Dapčevića, pa pored Centralnog groblja. Preostale dve linije, koje saobraćaju ka Zemunu, odnosno Slaviji, od Darvinove pošte uključuju se u Vojvode Stepe.

Objašnjavaju da je reč o hitnom kvaru, te da zbog toga putnici na stajalištima nisu obavešteni o izmeni režima. Napominju da će vraćanje linija zavisiti od završetka radova, te da će u slučaju komplikacija, izmene saobraćaja biti produžene.

Iz JKP Beogradski vodovod i kanalizacija potom su nam kazali da je došlo do pucanja cevi na adresi Kumodraška 41, te da se saniranje kvara očekuje do 15 sati. Kako dodaju, bez vode su stanovnici u delu Kumodraške ulice od Vojvode Đurovića do Ljubićke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA