≫ 

Čoveka udaraju vrata autobusa dok spava, ljudi se smeju: Kako smo izgubili empatiju?

Prilikom jednog takvog udarca čuje se i ženski glas koji se grohotom smeje, a u pitanju je verovatno osoba koja je i napravila ovaj video snimak

  • 10

Snimak muškarca, kojeg dok malaksalo sedi u gradskom prevozu, vrata autobusa udaraju u glavu, izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama!

Na Instagram stanici "uživo iz prevoza", vidi se muškarac kome je glava klonula, te ga vrata autobusa, kada se otvore, udaraju pravo u glavu. Prilikom jednog takvog udarca čuje se i ženski glas koji se grohotom smeje, njena reakcija izazvala je brojne komentare.

Snimak je veoma kratak - u pet sekundi može se videti sve ono što ne predstavlja brigu o drugima, empatiju, lepo ponašanje.

Devojka koja čeka trenutak da vrata ponovo udare čoveka u glavu, sve to snima i slatko se smeje, a potom, verovatno izlazi iz autobusa i nastavlja svoj "lep i srećan" život uliva gorčinu u srca,

Čak i da je ta scena, kojim slučajem, nasmejala., kako je moguće da savest nije proradila i da mu se potom nije približila, probudila ga, pomerila, obavestila vozača...

Pijanstvo, ako je to u pitanju, a ne može se sa sigurnošću reći, jeste bolest zavisnosti, pa je ismejavanje toga tužno i ružno.

Uostalom, ko zna kakva je muka čoveka dovela u stanje da spava na zadnjem sedištu i ne oseća udarce vrata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Uživo iz BG tramvaja i buseva (@uzivoizprevoza)

- Strašno! Ko god da je nije za snimanje. Čovek je mogao biti povređen! Ali, mi smo takav narod, daj samo da se snima i ismeva, makar bilo i tuđa muka! Ovo je strašno! - napisala je jedna sugrađanka, dok je druga objasnila da je u pitanju prosjak, a da su prosjaci deo mafije u Beogradu.

- Drugo, pijanom pokušati da pomogneš je glupost. Dešavalo se da udare tog nekog ko želi da im pomogne - dodala je.

Jedan od sugrađana je objasnio da "sve i da je muškarac bio pijan i drogiran je naša dužnost da svima pomognemo". Mnogi, nažalost, nisu bili takvog mišljenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi

    21. decembar 2021 | 16:51

    Kakav grohoti glas mlade pohotnice, sigurno je glavna na gramu i toku🤮

  • Waka Flocka

    21. decembar 2021 | 17:39

    Veoma iritantan smeh 🤮 *ebo ih Instagram i TikTok.

  • Deda Nole

    21. decembar 2021 | 18:11

    Po ovome zakljucujem da nam je mladi narastaj u ovakvim situacijama bolesno vaspitana-sto bi mladi rekli dotakli smo dno dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA