Počinje novogodišnja čarolija na beogradskim pijacama

JKP "Gradske pijace" u periodu od 25. do 30. decembra, tradicionalno kao i svake godine, organizuje "Novogodišnje markete" na tri beogradske pijace: "Kalenić", "Zemun" i "Palilula" u periodu od 8 do 16 časova

  • 0
Novogodišnji market, JKP Gradske pijace

Foto: JKP Gradske pijace

Bogata ponuda namirnica za novogodišnju trpezu, prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije, krasiće tezge najposećenijih pijaca.

Mnogobrojni izlagači, poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije, mladi kreativci, dizajneri, umetnici, zanatlije, izložiće najtraženije zimske đakonije, aktuelne modne proizvode, aksesoare i prirodnu kozmetiku. Za sugrađane koji žele da obraduju svoje najmilije, beogradske pijace biće prava mesta za kupovinu jedinstvenih i neobičnih novogodišnjih poklona. Raznovrstan izbor ukrasa napravljenih od keramike, drveta, stakla i drugih materijala, naći će se na novogodišnjim tezgama.

Kao društveno odgovorno preduzeće, pažnju i prostor posvetićemo i članovima Udruženja "Zvuci srca" koje okuplja decu ometenu u razvoju. Članovi tog Udruženja će izložiti svoje radove 25. decembra na pijaci "Kalenić", u okviru Novogodišnjeg marketa.

Kako bismo upotpunili novogodišnju čaroliju, JKP "Gradske pijace" 26. decembra priprema novogodišnje iznanađenje za naše najmlađe sugrađane.

Pozorišna predstava "Novogodišnja zavrzlama princa Žabe", održaće se na pijaci "Kalenić" 26. decembra, sa početkom u 10:30 časova, dok će mališani na pijaci "Zemun" uživati u predstavi "Novogodišnja zavrzlama Huan Pabla Meksikana" 26. decembra, sa početkom u 11:30 časova.

Posle "rešavanja novogodišnjih zavrzlama", na pijace "Kalenić" i "Zemun" dolazi najomiljeniji deka sa Severnog pola - Deda Mraz i donosi slatke paketiće, koje je za naše najmlađe pripremila kompanija "Bambi". Beogradske pijace su posebno u vreme novogodišnjih praznika ispunjene pozitivnom energijom i smehom.

Ovom prilikom se zahvaljujemo kompaniji "Bambi" koja je prepoznala beogradske pijace kao čuvare tradicije i mesta porodične nabavke.

Dođite na Vašu omiljenu pijacu, ponesite dobro raspoloženje i budite deo novogodišnje magije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA