≫ 

Počelo rušenje bespravnog objekta u Zemunu: Postojala opasnost za prolaznike, zid se opasno nakrivio

Građevinska inspekcija je obeležila objekat trakom kako bi upozorila građane na potencijalnu opasnost

  • 0

Gradska građevinska inspekcija zakazala je uklanjanje bespravnog objekta u Ulici Milana Uzelca preko puta broja 18 u Zemunu za danas, saopšteno je iz Sekretarijata za inspekcijske poslove. Reč je o objektu koji se nalazi u sklopu kompleksa bivše fabrike "Impa" i koji je bespravan. Postojala je opasnost da padne na ulicu i tako ugrozi prolaznike. Na licu mesta je buldožer i nekoliko radnika koji ruše zid.

Građevinska inspekcija je izašla na teren i obavila vanredan nadzor na licu mesta. Inspekcija je dobila nekoliko prijava jer se fasadni zid opasno nakrenuo i pretio da padne.

Zbog starosti, dotrajalosti, atmosferskih uticaja i neadekvatnog održavanja došlo je urušavanja krova i naginjanja fasadnog zida objekta koji je pozicioniran ka Ulici Milana Uzelca preko puta broja 18 utvrđeno je tokom nadzora.

Građevinska inspekcija je odmah obeležila objekat trakom kako bi upozorila građane na potencijalnu opasnost. Istog dana su upućeni hitni dopisi nadležnim službama u cilju obezbeđivanja okoline objekta u slučaju naglog urušavanja.

Video: Na Mirjevu se srušio zid sa nelegalne gradnje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA