≫ 

Restoran na Novom Beogradu dan nakon velikog požara: Ostala samo konstrukcija, sve je izgorelo do temelja

Dve osobe su zadobile povrede

  • 2

Pripadnici Sektora za vanredne situacije, brzom intervencijom, lokalizovali su požar koji je sinoć izbio u restoranu u Ulici omladinskih brigada u Novom Beogradu, ali su maltene tokom cele noči radili na dogašivanju.

Od lokala je kako se može videti na slikama ostala samo konstrukcija. Sve je izgorelo do temelja. Ostalo su samo zgarište, pepeo i dim.

U ovom požaru dve osobe su dobile povrede, saopšteno je sinoć iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Do eksplozije plinske boce došlo je u 21.51  u restoranu "Košnica" na uglu ulica Omladinskih brigada i Zorana Ðinđica, a dve osobe su sa lakšim povredama prebačene u Urgentni centar.

Požar, koji je delimično zahvatio i objekat pored ovog restorana, gasilo je 29 vatrogasaca-spasilaca sa sedam vozila, iz vatrogasno- spasilačkih jedinca Zemun, Voždovac i Zvezdara.

Video: Požar na Novom Beogradu: Gori restoran Košnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    30. decembar 2021 | 11:14

    Ne znam kako se ovo desava!? Cela amerika kuva na plin, domacinstvo svako skoro ima plinski sporet i ne lete u vazduh svaki cas… mada iskreno ja to ne bih praktikovao nikada

  • Marko

    30. decembar 2021 | 11:32

    Normalno da se dešava kada ima puno divljaka koji rade sa bocama na crno, dovoljno je oglase da otvorite. U svetu se zna red nema divljaka i to se ne dešava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA