≫ 

Spektakularan snimak Beograda na vodi: Ovo Srbija još nije videla

Od lasera zastaje dah, a ovaj spektakl samo je proba za ono što nas čeka za sam doček Nove godine

  • 28

Kula "Beograd" večeras se može videti u spektakularnom izdanju - led sijalice osvetljavaju njenu fasadu, dok laseri paraju nebo iznad grada.

Na snimku iz vazduha, koji je procurio i u čiji je posed došla i naša redakcija, vidi se Beograd na vodi u mraku, a na njemu dominira Kula Beograd sa spektakularnim "lajt šou" efektom.

Tek završena, najviša zgrada u Beogradu, Srbiji i regionu zasjala je tako u punom sjaju i to dan pred Novu godinu.

Od lasera zastaje dah, a ovaj spektakl samo je proba za ono što nas čeka za sam doček Nove godine, kada će laserski zraci biti isprepleteni sa moćnim osmominutnim vatrometom.

Na bini na Sava Promenadi, pored Starog savskog mosta, od 20 sati nastupaće: Angelina, Cobi, Saša Kovačević i zvezda večeri - Goran Bregović, sa kojim će nastupiti i nekadašnji pevač Bijelog dugmeta Mladen Vojičić Tifa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misaaaaa

    30. decembar 2021 | 20:31

    Nismo nikad ni videli da litar ulja kosta 200din

  • MILE

    30. decembar 2021 | 23:23

    Jel to od ,,nasih'' novaca...

  • Marina

    31. decembar 2021 | 00:02

    Dosta vise sa uljem... ajde bre! Nikad nama nece biti bolje dok pljujemo svoj grad, svoj narod i svoju državu! Imate daleko lepši Beograd hteli ne hteli. Ako vam se ne svidja vratite se u svoje selo i cuti! Tamo ti je sigurno bolje nego u Beogradu. Ovi isti pljuvači će brže bolje da pohitaju da se slikaju tamo i da poziraju ko ćurke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA