≫ 

Prijatelji nestalog Splićanina ispred kluba gde je zadnji put viđen: "Nije on mali da ga odnesu u džepu"

Jakna nestalog mladića ostala u garderobi, a od nejga ni traga ni glasa

  • 11
Matej Periš nestala osoba Foto: MUP RH, Printskrin: Youtube/Ne Aplouduj Pornice

U novogodišnjoj noći u Beogradu nestao je 27-godišnji mladić iz Splita Matej PerišKako su njegovi prijatelji kazali u razgovoru za Telegraf.rs, njih sedmoro najpre su otišli na večeru, a onda u klub. U jednom momentu društvo je shvatilo da Mateja već neko vreme nema, a na izlazu iz kluba - da je njegova jakna ostala u garderobi.

Kako su dodali, tražili su ga i u klubu i oko kluba, potom otišavši u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su policiju za pomoć.

O tome govore i u snimku načinjenom na obali Save, gde se lokali nalaze. Jedan od mladića iz Hrvatske, koji je veče proveo sa nestalim Matejom, danas je snimio ulaz u lokal, okolne lokale i šetalište.

Matej Periš nestala osoba Foto: MUP RH

Svojom kamerom "uhvatio je" obližnje kamere, ističući da se nada da postoji neki od snimaka koji bi mogli pomoći u potrazi.

Takođe je prišao do metalne ograde, ističući da je dovoljno visoka, te da se ne bi tek tako mogla preskočiti ili slučajnošću upasti u vodu.

Komentarisao je atmosferu u klubu ističući da je u njemu bila omladina, još mlađa od njega i njegovog 27-godišnjeg prijatelja, uz napomenu da nije bilo opasnog društva.

- Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovek nekako spremiti u džep i negde ga odneti - poručuje Matejev prijatelj u snimku.

Ceo snimak možete pogledati ispod teksta.

Policija intenzivno traži nestalog mladića

Beogradska policija intenzivno radi na potrazi za nestalim Matejom Perišem (27), koji je poslednji put viđen u lokalu u Beton hali. Kako saznaje Telegraf, u toku su intenzivne radnje potrage: pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera u blizini mesta na kojem je Matej nestao, policija razgovara sa njegovim prijateljima u čijem je društvu bio.

Svi koji imaju informacije o nestalom mladiću mole se da odmah kontaktiraju policiju.

Video: U Srbiji dnevno nestane bar jedna, tražimo više od 10.000: Danas je Međunarodni dan nestalih osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    1. januar 2022 | 21:21

    Pa to je uzas za roditelje!Mislim da policija moze da locira tel, iako je iskljucen.Da li u toj hali ima duplih zidova i tajnih prostorija,luke su uvek cudna mesta,za to sam jedne godine davno cula u Rijeci koja je takodje luka.Da li ima neki dupli wc,on mora da je tu negde,nemoguce da bi otisao sa devojkom da ne kaze drugarima.Strasno,daj Boze samo da je ziv !

  • SANJA

    1. januar 2022 | 20:32

    A zar nikom nije sumnjivo sto je reka tu a ljudi pijani!!

  • T

    1. januar 2022 | 21:00

    Dečko, Sava je tu bas opasna, duboka, brza i virovita. Nadam se da nije upao... Tu ko upadne za pola sata do četrdeset minuta je već kod Pančevačkog mosta u Dunavu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA