≫ 

Incident u beogradskom lokalu: Mladić se automobilom zakucao u izlog

Policijska istraga i dalje je u toku

  • 1

Tokom noći, oko 2.05 sati, došlo je do incidenta na Terazijama, kada je oštećeno više izloga poznatog beogradskog lokala.

Kako saznaje Telegraf, iako se isprva sumnjalo na pucnjavu, to ipak nije bio slučaj, već su izlozi lokala oštećeni automobilom, koji je naleteo u njih.

Tom prilikom su, osim više izloga, oštećene žardinjere i zaštitna ograda, nakon čega se vozilo udaljilo.

Policija je u automobilu zatekla samo jednu osobu, dok se za drugom osobom, za koju se sumnja da je učestvovala u incidentu, i dalje traga.

Kako pišu beogradski mediji, do incidenta je došlo jer je jedan mladić želeo da se popne na binu. U tome ga je sprečilo obezbeđenje, pa je revoltiran automobilom oštetio izloge lokala.

Kako javlja Pink, vozilo marke "audi A8" došlo je iz Nušićece ulice, prolazom do lokala, gde je oštetilo izlog poslastičarnice, kao i samog kluba.

Povređenih u incindentu nije bilo, a vozilo je pronađeno i zaustavljeno na Paliluli. Automobilom je upravljala devojka stara 27 godina.

Menadžerka restorana je objasnila da se u jednom trenutku muškarac, gost, popeo na binu i hteo da pleše sa pevačicom koja je nastupala. Na poziv pevačice prišlo je obezbeđenje koje je gosta izvelo ispred kluba.

Nakon toga, on je izjavio da će im pokazati ko je i otišao i seo u automobil. Krećući se iz pravca Nušićeve ulice prošao je između lokala i bašte. Tom prilikom je pričinjena materijalna šteta na susednom lokalu, gde su oštećena tri

izloga kao i metalna detektor vrata na ulazu u lokal iz kog je mladić izašao i jedna žardinjera.

"Audi" se potom udaljio sa lica mesta i srušio zaštitnu ogradu na Trgu Nikole Pašića u dužini od 50 metara i četiri zaštitna stuba.

Policijske patrole pokušale su da zaustave automobil, ali je on uspeo da pobegne. Naposletku je zaustavljen na Karaburmi. Devojka koja je bila za volanom je na alko testu imala više od 1.20 promila alkohola u organizmu i zadržana je na trežnjenju.

Intenzivno se traga za mladićem koji je odgovoran za incidente.

Policijska istraga i dalje je u toku.

Video: Saobraćajka na Voždovcu: Autom se zakucao u semafor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nickname

    2. januar 2022 | 11:46

    Najtrazeniji auto u 2022 je A8, bar za sada. Prvo incident kod Dare, sad ovaj..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA