≫ 

Ovo je stepenište kod kojeg je navodno poslednji put snimljen Matej Periš

Jedna od verzija priče jeste da je Matej, pošto je izašao iz kluba, krenuo upravo ovim stepeništem

  • 26
Gotik, Nestao momak iz Hrvatske, potraga Foto: Nikola Tomić

Od samog početka potrage za nestalim Matejem Perišem, postoji bojazan da je on upao u reku Savu.

Naime, obala je kraj Beton hale, gde je poslednji put viđen u klubu Gotik, veoma strma, a reka duboka, jer je reč o pristanu za najveće brodove. Ograda koja postoji može lako da se preskoči, a na pola minuta hoda od kluba nalazi se i stepenište koje vodi do same reke.

Jedna od verzija priče jeste da je Matej, pošto je izašao iz kluba, krenuo upravo ovim stepeništem kako bi se primakao reci i obavio fiziološke potrebe. To stepenište je veoma usko, i vodi ka jednom čamcu koji je otvorenog tipa. Kao što se može videti na fotografijama i snimku, na dnu stepeništa se nalazi dosta pikavaca, pa je zaključak da je mnogo ljudi već silazilo na ovo mesto iz različitih razloga.

Čamac je vezan i ne postoji mogućnost da se u njega uđe, jer je vodostaj visok, a na gornjem ulazu brodića stoje lanci. Stepenište dalje vodi ka vodi i to jeste rizično mesto.

Treba imati na umu i to da je noću ovaj potez posebno rizičan. Podsećamo, ekipe rečne policije pretražile su ovaj potez, a njihov pripadnik dvogledom je osmatrao obalu, ne bi li slučajno uočio neki trag.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    2. januar 2022 | 16:36

    Mnogo bi volela da je ziv i zdrav i da se ubrzo pronadje.Vidi se da je neko fino dete

  • Jana

    2. januar 2022 | 18:09

    Daj Boze da je živ i zdrav, mada su šanse za to sada gotovo, nikakve i hvala Bogu da se nismo osramotili i ogrešili kao u slucaju Brisa Tatona..

  • Beogradjanka

    2. januar 2022 | 18:23

    Da se ne lazemo, grupa od 7 muskaraca u najboljim i najludjim godinama, misle da je ceo svet njihov. Pored alkohola, jos neka supatanca da bi im bilo ,,jos lepse,,. Covek u tom stanju preceni svoje mogucnosti, fizicke, plus blage halucinacije i misli da je svet njegov i da sve moze. Niz ovu skalameriju je tesko i trezan sici, a ne pijan i mozda, da ne gresim dusu, nasmrkan. Mladost ludost, nekog Bog i sreca pogledaju, a nekad ne vredi nista. Drzimo palceve, svi, da se pojavi ziv i zdrav, da ga tata dobro nalupa za svu sekiraciju i da zagrljeni nastave zivote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA