≫ 

MUP intenzivno traga za nestalim Splićaninom

Kako se navodi u saopštenju MUP-a u potrazi za Matejom Perišem uključeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova

  • 7

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Matejom Perišem, Splićaninom koji je nestao u petak.

- Pripadnici MUP intezivno tragaju za M.P. (1994) čiji je nestanak 31. 12. 2021. u 18 časova prijavio njegov drug. Policijski službenici od trenutka prijave o nestanku u skladu sa zakonom preduzimaju sve mere i radnje u cilju pronalaska nestalog mladića - navodi se u saopštenju policije.

U potragu za M. P. uključeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, zaključuje se u saopštenju.

Splićanin koji je nestao u petak rano ujutru, snimljen je kako izlazi iz kluba Gotik i spušta se stepenicama ka reci, a navodni razlog njegovog izlaska je što je u toaletu kluba bila velika gužva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer®

    2. januar 2022 | 16:49

    Spuštao se stepenicama prema reci i verovatno poprilično pijan bućnuo u vodu dok je pi*ao. Daj Bože da nisam u pravu, ali moj drug i komšija je tako nastradao i jedva su ga našli posle nekoliko dana sasvim slučajno. Plašim se samo da to ne bude iskorišćeno za političku igranku. A hoće.

  • .

    2. januar 2022 | 16:31

    Što nisu počeli pre tri dana? Iskreno se nadam da će sve biti ok.

  • Drale

    2. januar 2022 | 18:53

    Zavrsio je on karijeru koliko ja vidim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA