≫ 

Pojavili se snimci na kojima je navodno Matej Periš: Mladić trči u majici, zaustavlja taksi, pliva u Savi?

Četiri dana se traga za nestalim Splićaninom

Matej Periš nestala osoba Foto: MUP RH, Nikola Tomić

Matej Periš koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, navodno je snimljen kako trči ulicama okolo, zaustavlja taksi, a potom pliva u Savi, kako se vidi na snimcima koje je objavio Alo.

Na snimcima sa sigurnosnih kamera se vidi mladić, za kog se sumnja da je Matej, kako trči po trotoaru iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a potom i ulicom pored tramvajskih šina. Na sebi nema kaput ili jaknu već je samo u majici kratkih rukava.

Na jednom od snimaka može se videti i osoba obučena u belo koja trči pored njega.

 

Na drugom snimku se vidi osoba koja navodno pliva rekom Savom u noćnim satima.

 

Video: Kapetan rečne plovidbe otkriva surove detalje potrage za mladićem iz Splita

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuga

    3. januar 2022 | 17:36

    Kakva agonija! Roditelji, izdržite! Srbija se moli za vas i vaše dete!

  • Srđan

    3. januar 2022 | 17:52

    Ako je ovo zaista on na snimcima, po meni je logičan scenario, da je upao u reku, borio se sa strujom koja ga je nosila, i izašao na drugom mestu. S obzirom da je sigurno doživeo šok usled hipotermije, sigurno mu ponašanje nije uobičajeno. Kao iskusan pomorac, znao je da mora da digne temperaturu, zbog čega je trčao. Taksi je možda samo zaustavio da pita kako da se vrati do beton hale. Postoji velika šansa da je usled šoka negde zastao i sakrio se da se ugreje pa zaspao, što bi u ovakvim slučajevima moglo da bude opasno. U svakom slučaju, policija će to sve ispitati, i iskreno se nadam da će ga naći negde živog, na radost svima. A ove priče o drogama, alkoholu, ne gledajte ljude kroz to kako se vi ponašate u izlasku.

  • Ggg

    3. januar 2022 | 16:45

    Naci i ispitati osobu u beloj majici koja trci pored njega. Prijatelje jos jednom dobro ispititati , oni znaju mnogo vise nego sto pricaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA