≫ 

Novi snimci nestanka mladića: Na jednom se vidi kako Matej navodno istrčava iz Gotika, a drugom silazi u reku

Jutros je nastavljena potraga za mladićem

  • 8
Gotik, Matej Periš nestala osoba, nestao momak iz Hrvatske, potraga Foto: Nikola Tomić, ATA Images, MUP RH

Peti dan nastavka potrage za nestalim Splićaninom u Beogradu pojavili su se najnoviji snimci, oba prikazuju dve različite scene ispred kluba "Gotik", u kom je poslednji put viđen Matej Periš (27).

Kako se na prvom snimku može videti, mladić, za kog se sumnja da je Matej je istrčao oz kluba "Gotik". Na drugom snimku se vidi kako silazi u reku.

Podsetimo, danas su se u potragu uključili pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije koji na nekoliko lokacija zaranjaju u Savu i traže telo.

Prema nezvaničnim saznanjima, ronioci su jutros prvo zaronili u delu reke ispred kluba "Gotik" gde je poslednji put viđen nesrećni mladić.

Video: Peti dan potrage za mladićem iz Splita koji je nestao u Beogradu: Telegraf na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    4. januar 2022 | 13:56

    Na prvom snimku se vide dve osobe kako trce? Na ovom drugom se nista i ne vidi, jeste jedna osoba, ali se zbog slova ne vidi nista dalje, pa ni ulazak u reku...Ukoliko je na prvom snimku Matej, znaci da je istrcao iz kluba sa jos nekim? Mozda neko od drugova? Gde su posli? Mozda su se nekako izgubili, i Matej je uporno pokusavao da se vrati u klub, ali nije znao kraj dobro? On meni na snimcima uopste ne deluje dezorijentisano, vec bas kao neko ko zuri negde, jer svuda ide trortoarom, osim kada zaustavlja taxi! Dakle, s kime je on izasao iz kluba?

  • Marko

    4. januar 2022 | 16:06

    Samo ne razumem zasto je onako trcao? Da ga nije neko jurio pa je pobegao ka vodi, s obzirom da zna da pliva verovatno je mislio da ce tako najlakse pobeci ako nastave da ga jure. Mozda prisao nekoj zauzetoj devojci pa ga neko pojurio ili pretio. Jadan decko. Nadam se da je negde ziv i zdrav!

  • Joco

    4. januar 2022 | 13:52

    Koji snimci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA