≫ 

Ovo je puna istina o potrazi Interpola za Matejem Perišem

Za Splićaninom se traga već devet dana

  • 2
Gotik, Nestao momak iz Hrvatske, potraga Foto: Nikola Tomić, MUP RH

Za Matejem Perišem, mladićem iz Splita koji je nestao u Beogradu, raspisana je objava Interpola za nestalo lice, saznaje Telegraf od izvora iz srpske policije.

Ovo znači da su države u slivu Dunava nizvodno dužne da obaveste Interpolo, koji zatim treba da obavesti srpsku policiju ukoliko se Matej pojavi na njihovoj teritoriji.

Danas je deveti dan potrage za Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beton hali u Beogradu.

Momak iz Splita došao je u srpsku prestonicu sa šestoricom prijatelja. Pretposlednjeg dana prošle godine, 30. decembra, izašli su na večeru, a potom u klub Gotik. Upravo to je mesto na kom su se videli poslednji put.

Matej Periš Foto: Facebook

Kako su pokazali kasnije veštačeni snimci nadzornih kamera, mladić je trčao ulicama grada, u priobalju, noseći samo majicu sa kratkim rukavima.

Njegov otac Nenad Periš došao je u Beograd i ne želi da se vrati kući bez sina.

Ronioci Žandarmerije pretražuju Savu i Dunav.

Video: Jončić o potrazi za Matejem: Snimci koji su se pojavili promenili su tok pretrage

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    8. januar 2022 | 12:19

    Na profilnoj slici Mateja na fb, od 5-og ožujka 2019 god.je bio 1 komentar nekog mladića iz Splita.Ružna reč -k..vo... Taj ružni komentar je lajkalo 4 mladića. TOG KOMENTARA OD JUTROS NEMA! Taj ko je pisao ga je izbrisao,jer ne može niko drugi da ga izbriše sem osobe koja je pisala komentar ili vlasnika fb profila. Zašto bi neko obrisao komentar?🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA