Visoka delegacija hrvatskog MUP-a doputovala u Srbiju: Sastanku prisustvovao i otac Mateja

Članove visoke delegacije Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske primio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin

  • 20
Matej Periš, hrvatska policija Foto-ilustracija: Karl Thomas / allOver Photo / Profimedia, MUP RH

U Beograd je danas doputovala visoka delegacija Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske kako bi se informisala o radu srpske policije i daljem toku istrage u slučaju nestanka hrvatskog državljanina Mateja Periša, saopštio je MUP.

Članove visoke delegacije Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske primio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd i pomoćnik direktora policije Veselin Milić.

Sastanku je prisustvovao i otac nestalog mladića, Nenad Periš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Narod

    10. januar 2022 | 18:00

    Kako bi bilo lepo, da pronadju ovog momka i da se vrati svojim roditeljima...posle toga , da se svi radujemo pobedi Noleta.Bar jedan dan da svi budemo srecni, a od sutra nove zivotne brige.

  • Sasa

    10. januar 2022 | 18:24

    Nista ne smeta ,decko je njihov drzavljanin ,sve samo da se pronadje ,jer otac je sam bez ikog u tudjoj zemlji ,i ako ga bodri narod Srbije..

  • Borivoje

    10. januar 2022 | 17:56

    Ali da skinu uniforme, isto kao što su oni našu delegaciju prošli put naterali kada su išli da odaju počast žrtvama Jasenovca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA