≫ 

Rekonstrukcija kretanja Mateja Periša u noći nestanka: Šta smo sve videli na snimcima sigurnosnih kamera

Objavljen je detaljan hronološki redosled Matejevog kretanja u noći između 30. i 31. decembra prošle godine

  • 19

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije izdalo je zvanično saopštenje da nema saznanja da je nestanku Mateja Periša iz Splita prethodio sukob ili tuča, a objavilo je i sve snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se tačno vidi kretanje nestalog momka.

Objavljen je detaljan hronološki redosled Matejevog kretanja u noći između 30. i 31. decembra prošle godine.

1.43 - Matej kreće iz Beton Hale, nakon čega se kreće ka Karađorđevoj ulici, a dalje ka Brankovom mostu.

1.44 - Većinu vremena Matej trči i nema interakciju sa drugim licima osim kada pokušava da uđe u taksi. U ovom trenutku smo utvrdili da je u pitanju Matej.

1.46 - Jedina utvrđena interakcija sa bilo kim na celokupnoj trasi kretanja jeste sa taksistom koga Matej zaustavlja na uglu Karađorđeve i Crnogorske, a koji ga odbija jer je imao zakazanu vožnju, taksista je identifikovan.

1.47 - Matej iz Karađorđeve ulice skreće u Travničku ulicu, ka uglu Travničke i braće Krsmanović. U ovoj ulici će biti više kadrova iz različitih uglova.

1.48 - Na uglu Ulice Braće Krsmanović se pojavljuje silueta na uglu ulice koja je teža za uočavanje.

1.50 - Matej je uočen kako se kreće ka restoranu „Sava nova” na Promenadi gde preskače ogradu i hodom obilazi oko samog restorana.

1.51 - Matej se kreće oko restorana "Savanova", oko žive ograde i nastavlja kretanje ka šetalištu i dolazi do reke Save.

1.52 - Zbog udaljenosti i lošijeg položaja nije zabeleženo da li je Matej preskočio ogradu na doku i ušao u vodu, kao ni šta se dalje dešava na pomenutom snimku. Pregledani su svi ostali snimci kamera u okolini gde se ne uočava Matejev povratak ili bilo kakvo dalje kretanje.

2.03 - Lociranjem Matejevog telefona preko baznih stanica indikativno je bilo kretanje jednog „objekta” u reci Savi. Vreme i trasa kretanja ovog „objekta” poklapaju se sa kretanjem Matejevog telefona.

2.05 - Na snimcima se vidi kadar ka ušću reke Save u Dunav i vidi se objekat koji se kreće niz reku. Vreme i mesto kretanja objekta poklapaju se sa kretanjem Matejevog telefona.

Pregledan je celokupan video nadzor ka novobeogradske strane i ka Pančevačkom mostu, i na tim snimcima Matej nije uočen.

Potraga i dalje traje, ne samo na vodotokovima već i na široj teritoriji Beograda.

Video: Kompletna rekonstrukcija kretanja nestalog Mateja Periša: Novi snimci sa nadzornih kamera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    13. januar 2022 | 15:28

    Bog neka mi oprosti... ZAŠTO BARBARU VITEZ NISTE OVAKO TRAŽILI??????

  • Sta je

    13. januar 2022 | 15:44

    Sa nestalim deckom iz Krusevca -Aleksa se zove?

  • Vesna

    13. januar 2022 | 16:27

    Sta je sa Barbarom Vitez ?????Gde je ona zavrsila ? U kandzama nekih zveri ??? I niko ni da pomene. Ocajni roditelji koji su vec izgubili jedno dete uzaludno je traze 😭😭😭. Ko stoji iza njenog nestanka, zapita li se neko ?????? Sramota i veliki greh !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA