≫ 

Nenad Periš o devojci koju je Matej zvao kobne noći: "Sreo sam je u Beogradu, razgovarali smo"

Susret se desio pre desetak dana

  • 1
Matej Nenad Periš, Gotik, rečna policija potraga Foto-kolaž: Nikola Tomić, Društvene mreže

Pojavila se informacija da je nestali Splićanin Matej Periš posljednji put pre nestanka komunicirao s prijateljicom, Splićankom, koja je organizovala doček u Beogradu, te koja je u noći nestanka bila u Beogradu.

Matejev otac Nenad kaže da je slučajno sreo tu djevojku u Beogradu te da je s njom kratko razgovarao. Kaže da je imala propušteni poziv od Mateja, ali da je to bilo pre nego što je signal njegovog telefona ugašen.

- Imala je propušten poziv, ali to je bilo pre njegove poslednje aktivnosti na WhatsAppu.

Ona mi je rekla da je te večeri Matej pokušao da stupi s njom u kontakt jer je videla da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici ispred sedišta beogradske policije pre desetak dana. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko rekla da se ona i Matej nisu čuli, ali da je imala njegov propušten poziv. Ali, to je bilo pre 23 sata, kada je on bio spojen na WiFi mrežu i kad je bila zabežena njegova zadnja aktivnost na WhatsAppu - rekao je Nenad Periš za Jutarnji.

Devojka, koja je takođe radila na organizaciji izleta, dugo poznaje Mateja, kao i njen brat, koji inače nije bio deo Matejevog društva s kojim je bio u Beogradu. Verovatno je Matej, s obzirom na to da je ona bila u Beogradu, pokušao stupiti s njom u kontakt, pretpostavlja Nenad Periš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA