≫ 

Kako je došao u takvu situaciju? Taksista "uparkirao" na stepenice, pa se zaglavio

Jedini logičan scenario jeste da je automobil bio parkiran nasred trotoara, a da je taksista, pri pokušaju da se isparkira, otišao predaleko i sleteo autom niz stepenice

  • 3
Gundulicev venac, taksista Foto: Predrag Subotić

Beograđani su danas na Gundulićevom vencu zatekli zaista neobičan prizor. Tri muškarca pokušavala su da izvuku automobil koji se zaglavio na ulici, ali nije nimalo jasno kako je dospelo na mesto na kom se zaglavilo.

Naime, automobil je stao na stepeništu, ali ono nije u blizini kolovoza, pa da pomislite da je možda sleteo sa puta. Ne, te stepenice nalaze se nasred trotoara, tik uz zgradu, te je teško i da pokušate da zamislite scenario u kom bi vozilo tu moglo da se zaglavi.

Jedini logičan scenario jeste da je automobil bio parkiran nasred trotoara, a da je taksista, pri pokušaju da se isparkira, otišao predaleko i sleteo autom niz stepenice.

Video: Neki će reći da je ovo i hteo da uradi: Preleteo preko automobila, pa upao na prazno parking mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan je

    21. januar 2022 | 14:33

    Dešava se... Bar nikoga nije ugrozio i povredio... A kako znate da je taksista? Đe mu tabla na krovu? Ako nema table na krovu, to je obično vozilo. Možda vozila supruga ili sin...

  • Dr

    21. januar 2022 | 14:04

    ...nije povukao ručnu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA