≫ 

Jovica je najpopularniji radnik "Čistoće": Mišiće vežba na crevu, inboks mu je usijan, a voli samo jednu ženu

Jovica Vasić postao je popularan nakon snimka sa društvenih mreža na kome se vidi kako prikačen na kamion krstari ulicama. Ima 32 godine, decu i verenicu sa kojom će uskoro stupiti u treći brak

  • 51

Jovica Vasić (32) ne ide u teretanu, iako ima mišiće i stas na kojima bi mu mnogi pozavideli. Tajna njegovog izgleda i dobre forme krije se na njegovom radnom mestu, u "Gradskoj čistoći", gde skoro 15 godina posvećeno radi.

Kako je objasnio za Telegraf, mišiće je oblikovao noseći crvo za pranje ulica, kojim barata sa lakoćom. Ipak, za sređivanje frizure i brade uvek izdvoji vremena.

- To se podrazumeva - kaže nam kroz osmeh.

Inače, ovaj mladi čovek preko noći je doživeo popularnost nakon snimka sa društvenih mreža na kome se vidi kako prikačen na kamion krstari ulicama. Video je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, uglavnom pripadnica ženskog pola. Redom su sve oduševljene izgledom Jovice Vasića.

"Dečko lep k'o lutka", "Žene vole vredne muškarce", "Plus je lep", "Što je lep", "Mnogo lep momak", "Lutkica"... Ređali su se komentari. Imune nisu ostale čak i pojedine poznate ličnosti. Ipak, naš sagovornik, iako mu lepe reči uvek imponuju, tvrdi da mu slava nije "udarila u glavu", te da mu postojeća "slava" ne znači puno.

- Snimak je nastao više kao neka pošalica. Bio je to sasvim običan dan na poslu, nisam ni slutio da će sve otići tako daleko - kaže Jovica, ne obazirući se mnogo na aktuelnu situaciju.

- Imam ženu koju volim - objašnjava nam.

A da je zaista postao prava zvezda svoje firme, ali i grada, pokazuje i jedna zanimljiva situacija koju smo zatekli dok smo išli na razgovor sa Jovicom. Naime, jedan mladi sugrađanin je, prolazeći, prepoznao Jovicu i poželeo da se fotografiše sa njim.

- Saznao sam za njega preko društvenih mreža. Mnogo mi je bilo zanimljivo zbog komentara koje su ljudi pisali. Mislim da bi bila baš fora da imamo fotografiju - rekao nam je mladić.

Jovica je otac dve devojčice, a uskoro će po treći put stati na ludi kamen.

- Verenici baš i ne prija trenutna situacija, malo je ljubomorna, plaši se da je ne ostavim - kroz šalu kaže ovaj šarmantni momak.

Navodi da, pak, nema mesta za brigu, jer je posvećen svojoj dami i da ga druge žene ne zanimaju. Ali ponuda svakako ima. Pišu mu na mrežama, a inboks mu je poslednja dva dana naročito usijan.

- Ima tu raznih poruka i ponuda, ali mahom ignorišem.

Na kraju, Jovica tvrdi da je srećan i zadovoljan svojim poslom, te da ga ne bi menjao ni da mu neko ponudi manekensku karijeru, za koju, kako mnogi tvrde, ima sve preduslove.

Video: Lepi Jova slama ženska srca: Da li je ovo najpoželjniji đubretar?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂😂

    3. februar 2022 | 18:24

    On tri braka ima, a jedva ima 32 godine, a ja i moj stojko ni krivi ni duzni ne opletosmo nista za 32 godine zivota.

  • Mila

    3. februar 2022 | 19:53

    Kakvi kompleksi u komentarima ovih muskarcina, decko je kao san, vredan, lep, posten. Bravo, ne treba mu Zadruga, svaka cast!!!

  • T N

    3. februar 2022 | 18:34

    Pa koliko mu je to crevo ako mu je ovo treći brak? Realno, čovek ima onaj seljački izgled, ali ceo ženski Balkan se pali na to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA