"Karavan zimnice" ovog vikenda na pijaci "Blok 44"

Ovog vikenda u subotu i nedelju, 05. i 06. februara od 08 do 16 sati na pijaci "Blok 44" biće održan "Karavan zimnice"

  • 1
"Karavan zimnice" Foto: JKP "Gradske pijace"

Pijaca "Blok 44" biće kao i uvek mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Foto: JKP "Gradske pijace"

Vodeći računa o potrebama i težnjama savremenog potrošača JKP "Gradske pijace" je na ovoj pijaci pre deset godina otvorilo specijalizovanu organsku pijacu, tako da posetioce i ovog vikenda očekuje bogata i raznovrsna ponuda organskih proizvoda. Sveže i najukusnije organsko voće i povrće iz Subotice, Kikinde, Barajeva, Valjeva i Uba i ostalih delova naše zemlje, svakog vikenda krasi tezge omiljene pijace Novobeograđana.

Ponesite cegere i 05. i 06. februara od 08 do 16 sati posetite pijacu "Blok 44"! Ulaz slobodan!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA