RADOVI NA AUTO-PUTU: Zatvara se traka od Dušanovca do Autokomande

Zbog zatvaranja kolovozne trake u smeru od Niša prema Novom Beogradu u dužini od 1.100 metara, saobraćaj će se odvijati dvosmerno trakom od Beograda ka Nišu

  • 0

Kolovozna traka dela auto-puta kroz Beograd, u smeru od Niša prema Novom Beogradu u dužini od 1.100 metara, na deonici od Dušanovca do Autokomande, biće zbog izvođenja radova zatvorena za saobraćaj danas od 7 sati, najavili su "Putevi Srbije".

Na tom delu, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom za smer kretanja od Beograda ka Nišu, prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila koja se kreću od Niša ka Novom Beogradu, usmeravaće se kroz tehnički prolaz ispred petlje Dušanovac u suprotnu kolovoznu traku, gde će nastaviti da se kreću levom preticajnom saobraćajnom trakom, sve do tehničkog prolaza neposredno ispred petlje "Autokomanda".

Nakon toga će se vratii u kolovoznu traku namenjenu kretanju prema Beogradu, odnosno u normalan režim saobraćaja. Na petlji "Autokomanda" funkcionišu sva uključenja i isključenja.

Vozila koja se kreću od Beograda prema Nišu, zadržavaju svoj smer kretanja i za kretanje koriste srednju i desnu saobraćajnu traku.

Tokom te faze, biće zatvoreno uključenje na auto-put sa petlje "Dušanovac", odnosno iz ulice Kruševačka u smer ka Novom Beogradu.

Alternativa uključenju ka "Gazeli" iz ulice Kruševačka jeste kretanje ulicom Ustanička, dalje preko kružnog toka „Autokomanda", zatim ulicama dr Milutina Ivkovića, Bulevarom Mira, Vojvode Putnika do uključenja preko petlje "Mostar".

"Putevi Srbije" pozivaju sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA