OTKRIVAMO: Policajci koji su tukli putnika više ne kontrolišu švercere!

Dražen Cimbaljević najavljuje da će tražiti najvišu moguću novčanu naknadu, na ime odštete. od komunalnih policajaca koji su ga tukli u vozilu GSP-a

  • 5

Načelnik Komunalne policije Gorjana Obrenović kaže za Telegraf da su komunalni policajci koji su u autobusu GSP-a, na liniji 95, pretukli putnika jer nije platio kartu i dalje u radnom odnosu, ali su povučeni s radnog mesta kontrole putnika.

Ona kaže da je čitav slučaj prosleđen policiji.

- Danas oko 11 časova, po nalogu Tužilaštva, poslali smo kompletan izveštaj MUP-u Srbije. Na njima je sada da odluče da li će pokrenuti tužbu ili na neki drugi način kazniti policajce - ističe Obrenovićeva.

Ona kaže da se uvek zalagala da onaj ko je kriv bude i kažnjen, ali upozorava da se ne donose prerano zaključci, zbog čega moli sve da sačekaju da se istraga završi.

- Nikada nisam imala, a i neću imati problem da za onoga ko je kriv kažem - kriv je, ali molim vas sačekajmo da se istraga završi i utvrde sve činjenice - poručuje ona.

Član Gradskog veća Željko Ožegović kaže za Telegraf da je odluka o eventualnom kažnjavanju pripadnika Komunalne policije, koji su tukli putnika Dražena Cimbaljevića, prepuštena ljudima iz te policije.

On dodaje da za sada nema nikakvih saznanja da će država po službenoj dužnosti pokrenuti bilo kakav proces i teretiti na bilo koji način pripadnike komunalne policije koji su tukli Cimbaljevića.

Advokat Dražena Cimbaljevića, Gordana Laketić, kaže za Telegraf da će ona, zajedno sa svojim klijentom, podneti tužbu protiv pripadnika Komunalne policije i tražiti najvišu moguću novčanu naknadu na ime odštete.

- Dražen se ne oseća dobro, boli ga stomak i bio je juče kod lekara. U toku je utvrđivanje povreda koje su mu naneli policajci kada su ga napali. Od izveštaja lekara i utvrđenih povreda zavisiće koliku ćemo odštetu tražiti, ali je sigurno da ćemo ići na najvišu moguću - rekla je ona.

Laketićeva tvrdi da je na snazi pokušaj da se njen klijnet "ocrni" i da se od jednog finog i uzornog mladića napravi devijantna ličnost i dodaje da je "na čelu te hajke načelnica komunalne policije Gorjana Obrenović".

- Načelnica komunalne policije u izjavi medijima pokušala je da od jednoh dobrog dečka napravi lošu osobu, a sve s ciljem da se on diskredituje - kaže ona.

Advokat potvrđuje da je protiv Cimbaljevića podneta krivična prijava i da "on sada ima status optuženog umesto oštećenog".

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Stojanović

    21. septembar 2012 | 09:02

    Bilo bi lepo da nam se komentator pod imenom Mrcke predstavi, pa da pretučeni putnik podnese krivičnu prijavu i protiv njega za grubo vređanje.

  • Mrcke

    20. septembar 2012 | 22:22

    A krme da se svercuje i dalje.

  • vlada

    20. septembar 2012 | 19:08

    Unapredjeni su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA