≫ 

Novi detalji pronalaska Alekse iz Kruševca: Zatvorio se u stan, policija morala da razvaljuje vrata

- Najvažnije mi je da je živ i zdrav. Kao punoletni građanin koji nije napravio nijedno krivično delo ima pravo da ide i radi šta hoće. Ima svoje cljeve i planove koje želi da ostvari, meni je važno da znam da je dobro - kaže Olivera za Telegraf

  • 29
Aleksa Stanković Foto: Pink.rs

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca koji je 42 dana bio na spisku nestalih osoba u Srbiji nađen je juče oko 18 časova u stanu na Vračaru, a do njega je policija morala da dođe na malo teži način - da razvali vrata, saznaje Telegraf.rs.

Mladić se nalazio u rodnom gradu i nije se video sa majkom, nakon čega se uputio nazad ka Beogradu, kako je potvrdila njegova majka za Telegraf.

- Najvažnije mi je da je živ i zdrav. Kao punoletni građanin koji nije napravio nijedno krivično delo ima pravo da ide i radi šta hoće. Ima svoje cljeve i planove koje želi da ostvari, meni je važno da znam da je dobro - kaže Olivera za Telegraf.

Prema našim informacijama, Stanković je odbijao da otključa vrata stana pravdajući se da je "čvrsto odlučio da ide u Kanadu".

- Aleksa je inspektorima rekao da je dobrovoljno otišao od kuće. Da je majku obavestio o svemu i da je znala šta planira. Zato je uzeo sva svoja dokumenta, diplomu i čekao pravi trenutak da ode u Kanadu - ovako je pričao sa inspektorima Stanković i dodao da ga niko nije terao ni na jedan potez.

Na sebi nije imao povrede, niti je bio pod dejstvom alkohola.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, on je nađen u stanu na Vračaru koji je iznamljivao na dan.

Potraga za Aleksom Stankovićem trajala je od 28. decembra prošle godine. Beogradskoj policiji javljali su se građani koji su viđali Aleksu u javnom prevozu što je majci davalo nadu da je živ.

Video: Slučaj Alekse Stankovića: Sve o mladiću koji je otišao i nikome se nije javio

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jax

    10. februar 2022 | 12:15

    Za ovakve je vojska, da se opamete malo.

  • iskreno

    10. februar 2022 | 12:49

    Decku je potrebna pomoc strucna, ovo njegovo nedozrelo ponasanje za svaku osudu majke

  • Cc

    10. februar 2022 | 12:12

    A zašto je policija razvaljivala vrata? Pa nije maloletan. Nenormalan da, ali nije maloletan niti u životnoj opasnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA