≫ 

"Uhvatio je dete za vrat i bacio o tlo": Majka dečaka iz Borče tvrdi da joj je starac napao sina kod škole

Deca oko 15 sati igrala fudbal u školskom dvorištu nadomak parkića

  • 10
Osnovna škola Rade Drainac Printskrin: Google maps

Dvojica dečaka napadnuta su danas u školskom dvorištu u Borči, kaže za Telegraf.rs majka V. J, jednog od napadnutih devetogodišnjaka, Tamara J.

Dodaje da je obavestila policiju o nemilom događaju, te da su izašli na teren i napravili zapisnik.

Kako nam je kazala, incident se desio oko 15 sati. Prema njenim rečima, dečak V. J. i njegov drug igrali su se danas u školskom dvorištu, kada je lopta odletela i moguće pogodila trećeg dečaka, koji je tu bio sa starijim muškarcem. Nagađa da su u pitanju unuk i deda.

Taj čovek je utom, objašnjava, sleđa prišao njenom sinu, uhvatio ga za vrat i bacio o tlo. Potom ga je udario kesom. Takođe je pokušao da šutne drugog dečaka, koji se izmakao. Navodi i da su obojica trčeći pobegli kod majke drugog dečaka, druga V. J.

Kaže da druga majka živi nešto bliže školi nego ona, te da joj je trebalo 10-ak minuta da do druge kuće stigne.

- Prvo ih je smirila, pa je posle 10-ak minuta zvala mene. Prošlo je oko 40 minuta dok nisam stigla u školsko dvorište - objašnjava u razgovoru za Telegraf.rs.

Ipak, muškarca koji je povredio njenog sina nije zatekla. Objašnjava kako su tu bila još dvojica dečaka, od kojih je jedan video počinioca. Kaže kako im se priče poklapaju, te da su ga opisali kao muškarca "suvog lica i vrata", bele brade, sa šubarom na glavi.

"Prevodeći" dečiji jezik, razumela je da je reč o nekom ko bi im po godinama mogao biti deda.

Navodi i da se nada da su ga možda "uhvatile" obližnje nadzorne kamere - škole i kazina - te da će to pomoći u identifikaciji.

- Rekao mi je da neće ići da se igra bez mene - kaže majka dodajući da je dečak preplašen, te da je i ona šokirana onim što se desilo: - I da ga je pogodio loptom, rekla sam mu da niko ne sme da ga udari.

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama, policija radi na rešavanju slučaja.

Video: Katarina je pijana prebila sina Arsenija a njena sestra se čudi snimku: Ogavnost nasilja nad decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    14. februar 2022 | 00:04

    Dedu će lako pronaći... Ali, majko... nikako nije dobar ni vaš stav kojim vaspitavate vaše dete, da mu niko ništa ne sme uraditi, čak i da ono prvo udari. Danas vas je demantovao deda, a već sutra, to može biti neki dečak kog je vaš sin prvi udario, a on uzvratio. Nikako nije pedegoški da dete živi u ubeđenju da ono može bilo šta uraditi, a da će to uvek mama "rešiti". Mnogo ispravnije je da dete bude vaspitano da ne ispoljava agresiju i da ne čini drugima ništa što ih može povrediti.

  • Komsinica

    13. februar 2022 | 21:59

    Majko uz vas smo,da se vidi ko je taj nasilnik

  • Doberman

    14. februar 2022 | 07:27

    Dedu jel sad treba lincovati ? A klipani moguu da terorisu mama ce sve srediti,ljubi ga majka nevaspitanog.To bre vise nisu deca ni tinejdžeri to bre behata bezabrazno nevaspitano agresivno (izuzetak mali mali procenat).U moje vreme da se tako nesto desilo i da se pozalim mami dobila bi koju vaspitnu jos za svaki slučaj .I nista nam ne fali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA