≫ 

Brnabić: Goran Vesić naći će se na jednoj od dve liste SNS, gradskoj ili parlamentarnoj

"Gledaćemo da se imena ne ponavljaju, ali i važno nam je da imamo tim koji je pun znanja"

  • 5
Goran Vesić Foto: Mateja Beljan

Premijerka i potpredsednica SNS Ana Brnabić izjavila je sinoć da će se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić naći na jednoj od dve liste za predstojeće izbore, ili na beogradskoj ili na parlamentarnoj.

Gostujući u Hit tvitu na televiziji Pink, a upitana da li će se Vesić koji je, na konstataciju voditeljke, mnogo uradio za Grad Beograd, naći na beogradskoj listi, Brnabić je odgovorila da će se njegovo ime sigurno naći na jednoj od dve liste.

- Vesić jeste mnogo uradio za Beograd, on stoji iza vizije "Beograd 2030", kao neko ko je inicirao jednu grupu eksperata koji su 18 meseci radili na toj viziji - rekla je Brnabić.

Istakla je da za SNS funkcije nisu bitne, da je to stranka jednog tima, i da i u slučaju Vesića veruje da će biti na jednoj ili na drugoj listi.

- Gledaćemo da se imena ne ponavljaju, ali i važno nam je da imamo tim koji je pun znanja, kao i da imamo sve više novih ljudi koji prepoznaju rezultate - rekla je Brnabić.

Na sednici Predsedništva i Glavnog odbora SNS saopšteno je da će nosilac liste za beogradske izbore biti Aleksandar Šapić.

Video: Brnabić: Aleksandar Vučić je nosilac svih lista SNS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA