≫ 

Nestao mladić Anđelo: Deportovan iz Nemačke u Srbiju, trag mu se gubi nakon sletanja na beogradski aerodrom

Sleteo je u ponedeljak na beogradski aerodrom u 14.15 časova

  • 13
Mladić Anđelo Mijailović (27) nestao Foto: Privatna arhiva

Mladić Anđelo Mijailović (27) nestao je u ponedeljak nakon što je sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu. Na aerodromu je provereno da li je ušao u zemlju. Kako nam je rekao mladićev ujak Ruzmarin, Anđelo je prošao kroz sve kontrole i to je trajalo oko 5 minuta.

Naime, kako porodica nestalog tvrdi, mladić koji boluje od depresije deportovan je iz Nemačke iz Baden-Badena, a živeo je u Kelnu. Poslat je u Srbiju na lečenje.

- Sleteo je u ponedeljak na beogradski aerodrom u 14.15 časova. Od tada mu se gubi svaki trag, on boluje od depresije i ovde je došao na lečenje. Nikome se nije javio kada je stigao. Njegova majka mi je javila kad treba da sleti, ali se sa njim u međuvremenu nisu čuli - rekao je za Telegraf.rs ujak Ruzmarin.

- Čekali smo ga na aerodromu. Tamo su rekli da je sleteo i da su ga zadržali pet minuta posle čega je otišao. Čekali smo ga od 14 do 22 sata, nije ga bilo, pa smo otišli u policiju da prijavimo nestanak, tako da ga policija traži, ali od njega nema ni traga ni glasa - dodaje Ruzmarin.

Anđelo Mijailović, nestao Foto: Privatna arhiva

Mladić je rođen u Holandiji, a živeo je u Nemačkoj iz koje je proteran i avionom je deportovan u Srbiju na lečenje, porodica nestalog mladića prijavila je policiji njegov nestanak i nudi nagradu u vrednosti od 300 evra svakome ko ga pronađe ili pomogne porodici.

Ukoliko ga vidite, pozovete policiju ili da se javite njegovim najbližim na broju telefona 061/2018-506.

Video: U Srbiji dnevno nestane bar jedna, tražimo više od 10.000: Danas je Međunarodni dan nestalih osoba

(Telegrafr.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatka

    16. februar 2022 | 14:22

    Nadam se da ce ga naci.

  • Ananas

    16. februar 2022 | 15:12

    Rođen je u Holandiji pa samim tim ima i njihovo državljanstvo. Zašto je onda proteran u Srbiju u kojoj nikada nije živeo?

  • Nina

    16. februar 2022 | 14:48

    Primio jadnik fajzera tamo pa onda idi u Srbiju leci se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA