≫ 

Snimci i slike drame na Novom Beogradu: Požar uoči dečjeg treninga buktao 5 sati, kuljao dim u restoranu

- Dovela sam sina na trening, odjednom smo osetili smrad. Kad smo izašli napolje, videli smo ogroman dim - rekla je uznemirena žena za Telegraf, sumnja se da je požar izbio u svlačionici

  • 9

Jutros oko 8.25 sati došlo je do požara u jednom restoranu na Novom Beogradu, a lokalizovan je posle više od pet sati i u toku je dogašivanje.

Kako nezvanično saznajemo, požar je krenuo od svlačionice kluba, pa se proširio na kuhinju restorana.

- Živim preko puta. Zvali su me da mi kažu da gore barake, pa sam odmah seo u taksi i došao iz centra grada. Tada sam video da gori restoran. Ljudi koji rade tu su mi rekli da je požar najverovarnije krenuo iz svlačionice i to kada je trebalo da deca imaju trening. Prava je sreća da niko nije povređen - rekao je jedan od očevidaca požara koji se zbog cele situacije uznemirio jer i njegovo dete dolazi tu na treninge.

Vatrogasne ekipe izašle su na teren i gašenje požara je u toku.

Pet vatrogasnih vozila izašlo je na lice mesta, saznaje reporter Telegrafa.

Na terenu su i pomoćna vozila koja učestvuju u borbi protiv dima i plamena.

- Dovela sam sina na trening, odjednom smo osetili smrad. Kad smo izašli napolje, videli smo ogroman dim - rekla je uznemirena žena za Telegraf.

- Ništa se ne vidi, ne vidi se prst pred okom, ne može da se diše - dodao je prolaznik.

Od krova u požaru ništa nije ostalo, nekoliko vatrogasaca sa gas maskama ulazilo je u restoran.

U jednom trenutku se u unutrašnjosti objekta ponovo aktivirao požar, što je izazvalo uznemirenost okupljenih. Gašenje požara otežavala je i limena kontrukcija koja se nalazi ispod krova i sprečavala vatrogasce da potpuno neutrališu plamen, te su morali da seku lim.

Zaposleni su ulazili u deo restorana koji nije zahvatio plamen, pokušavajući da od plamena spasu slike, stolice i stolove.

Kako smo nezvanično saznali na licu mesta, u požaru nema povređenih.

Oglasio se MUP: Dogašivanje u toku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je jutros oko 8.25 časova izbio u jednom restoranu u Ulici Tošin bunar u Novom Beogradu.

U ovom požaru nema povređenih osoba, a brzim i efikasnim radom vatrogasno-spasilačke ekipe sprečile su da se vatrena stihija proširi na okolne objekte.

U intervenciji učestvuje 30 vatrogasaca-spasilaca sa sedam vozila i dogašivanje je u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA