Počelo projektovanje sekundarne vodovodne mreže u Mladenovcu

Opština Mladenovac potpisala je sa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Ugovor o projektovanju sekundarne vodovodne mreže za dvanaest mladenovačkih sela koja do sada nisu bila u sistemu vodosnabdevanja

  • 0

Projketanti su tokom vikenda počeli sa radovima u Maloj Vrbici, danas će početi sa radovima u Koraćici, a zatim i u ostalim selima.

- Naša opština je počela veliki projekat projektovanja i izgradnje sekundarne vodovodne mreže koja će omogućiti stanovnicima mnogih sela uredno snabdevanje vodom, kao i izgradnju devet bunara koji će doprineti tome da nijedan stanovnik Mladenovca ne ostane bez vode, rekao je predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić.

Projektovanje će biti završeno do kraja godine, a izgradnja vodovodne mreže u ukupnoj dužini od oko 160 kilometara trebalo bi da se završi sledeće godine, kako bi se 2024. Mladenovac priključio na magistralni vodovod Makiš – Mladenovac.

Gradska opština Mladenovac Foto: Opština Mladenovac

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA